KARAMARKO POSTAO GROBAR HDZ-a, LOZANČIĆ ZAŠTITIO OREŠKOVIĆA I KOLINDU OD KARAMARKA

0
1651

Predsjednica države želi što prije maknuti Karamarka sa dnevnog reda. Osim što šteti interesima HDZ-a, kojeg je uvukao u najamračnije doba, svojim pritiskom da ostane na vlasti počeo je ugrožavati i sustav.

Orešković u odlasku jasno je rekao koji  problem  je uništio vladu, arbitraža oko INA-e. Ono što nije rekao, da se isčitati iz odnosa u vladi, karamarkov tim bio je sklon Rusiji i  njihovom preuzimanju važnih poslova, od kupovine jednog dijela MOL-a, dionice HEP-a, LG terminala,a iza svega stoji mesićeva ruka, koja je za takve poslove instalirala svog poslušnika Muharemija u MVP. I sam veleposlanik Rusije ima u svojoj sobi jednu staru sliku sa Mesićem, što govori kuda skreće naša cesta.

Kada nije uspio srušiti Oreškovića i njegov pogled na sadašnjost zemlje kako doznajemo iz dobro obavještenih krugova u četvrtak , kada je odgodjena sjednica vlade, taj dan je Orešković  gotovo uletio u sačekušu, a time bi  izvršili zamalo udar u SOA- i i navečer  je provaljeno u stan predsjednika uprave INA Zoltanu Adoltta. Provalnik je iskoristio Adolttovu odsutnost i provalio tijekom popodneva u njegov unajmljeni stan koji se nalazi u visokom prizemlju u Zagrebu.

I pitanje je što bi bilo da nije jedan od službenika bio pribran i nazvao Lozančića. On je alarmirao predsjednicu i premijera. Tako je predsjednica dobila spas u situaciji od čovjeka” koji za nju više ne postoji”. Navodno je Karamarko tražio i prisiljavao  šefa SOA Markića da odstupi ,preko svojih vjernih gorila. Kada plan nije uspio, došlo je do potpunog kraha karamarkove struje u HDZ-u.

Provala u Aldottov stan, sličana je provali u auto pr agencije Grizli, kojom se kompromitira MOST kao stranku, sličana je provali u vozilo šefu vojne policije Zebecu i krađi dokumenata i zlata iz sefa načelnika Dolačkog. Čini se da je ovakvo viđenje naše stvarnosti  i načina rješavanja problema osnova gubitka strpljenja u HDZ-u sa Karamarkom , pa i sama predsjednica požuruje predsjednika Sabora da zakaže sjednicu o raspuštanju Sabora, kako se još više ne bi pogoršalo stanje u zemlji. Iako oporba ima dovoljno potpisa za raspuštanje Sabora, Karamarko i dalje traži svojih 76 potpisa, očito još jedino u svojoj mašti ili ucjenama.

Karamarko je postao grobar HDZ-a, ne zna se da li svjesno odrađuje ovaj posao, ili se radi o čistom političkom diletantizmu, kojim je za duže vrijeme zatvorio vrata bilo kakvoj koaliciji HDZ-a sa drugim strankama.

HDZ  se može spasiti iz ove situacije taoca Karamarka da što hitnije smijeni Karamarka i izabere novo rukovodstvo, s kojim će druge stranke htjeti koalirati.

Još jedino oronuli jna novinari poput Kuljiša drobe o krivici MOST-a u ovoj situaciji, jer je očito kako Karamarko se mora domoći tajnih službi i policije da sprijeći daljnje istrage. Kuljiš se usudio i ustvrditi da sdp i hdz vladanje proteklih godina je bilo više nego dobro, a ova situacija sa MOST-om je katastrofalna. 230 milijardi duga uz ove prije MOST-a je za novinarske manipulatore sasvim dobro, jer njima pune džepove za laži na javnoj televiziji.

Očito afere oko INA-e su sve više oko nas, a skrbnički račun INA-e  kod Zagrebačke banke mnoge će koštati političke karijere.skrbnik

https://www.youtube.com/watch?v=JHmLv5QoYCY

http://hop-portal.com/2016/03/ina-unistena-svjesno-da-bi-njome-vladali-stern-greguric-i-matesa/#

Očito u ovom grmu leži sdp-hdz zec. Karamarko ga nije uspio zadržati.

HOP portal