SMJENA SINČIĆA ZORNO POKAZALA DA JE ŽIVI ZID BIO SPRDAČINA OD STRANKE, A MEDIJI SU SVE OKO NJIH LAŽIRALI

0
2356
slađavojo
Aktivistica i Šešelj
hrvoje runtić i štrbac kod malagurskog2
Hrvoje Runtić i Štrbac kod Malagurskog

slađa ssslađa sisonija

Jedna obožavateljica Živog zida nam je napisala;

Molim vas zašto pišete gluposti, kako može Gabric  smjeniti Sinčića, jer  je on bivši član Živog zida?
“Poštovana gospođo, da znate zakon ovakvo pitanje nikada ne bi postavili. Nadalje da je itko i od bivših članova znao zakon isto je to mogao učiniti, poglavito jer je tadasnji član stranke Cvetanović glumio pravnika. Koliko je dobar sada se vidi. Žao mi je da i dalje vjerujete ovim neznalicama. Tako je i sa Sinćićem, koji sad priča okolo kako će podijeliti kaznene prijave, upravo iz istog razmišljanja. Angažirani odvjetnički ured na skupštini sigurno se ne bi blamirao  sa tom situacijom.

promet
Promet HOP portala

Članovi postojeće Skupštine (stare) po Statutu Živog zida čl. 20 i 21. najviše su tijelo stranke. Kvorum imaju ako se sasatane jedna trećina Skupštine. Skupština po Statutu mijenja postojeci Statut. Nakon što su sazvali Izvanrednu skupštinu, imali kvorum, usvojili dnevni red, usvojili su novi Statut. Nakon toga, po novom Statutu Skupština razrješava predsjedništvo. Razriješili su staro i imenovali novo. To je u skladu sa Zakonom o političkim strankama. Isto se može napraviti i sa udrugama.
To što naše pravosuđe štiti nered kod same registracije je druga priča. Tako je registrirana stranka Zajedno, bivša stranka Margetića, koju je preuzeo Karino Sturm i lažirao skupštinu koje nikad nije bilo, što se po svjedočenju članova Živog zida dogodilo u slucaju Sinčić isto tako. Tako da vama su legalne stvari gluposti, a lažirane legalne. Po mojem sudu ovakav ilegalan rad je i doveo državu u situaciju enormne pljačke. A pernarovce znamo od samog početka i što su činili i zašto. No o tome u dogledno vrijeme. Nevjerojatno kako narod vjeruje i dalje u svete krave dok kopa po kontejnerima i toliko se pljačka ovaj narod.
Za kraj jedna bitna sitnica, da sam imao taj enorman novac kojeg su imali Pernar, Palfi i Sinčić, a kojeg su spiskali na gluposti, danas bi Živi zid imao 30 mandata. Mi smo bez ijedne kune ikada stvorili portal koji se čita u 50 država svijeta, svaodnevno ima preko milijun i po pregleda dnevno, sa stalnih 250 000 čitatelja po danu. Mislite da bi bez reklame neko 5 godina čitao laži? Afera Imunuloski, Zagrebacka banka i Ina su projekti ovih novinara, a zbog toga padaju i vlade. Afera Lozančić baš ovdje je potanko objašnjena i ne čita ovaj portal par bezveznjaka, već mnogi u  zemlji. Naravno da nas treba baš zbog toga marginalizirati i ovakve bezveznjake staviti u prvi plan, da se narod hrani spasiocima. Nikada državu nisu spasile stranke već pojedinci.”

Zašto smo objavili ovo pismo? Da približimo jad ove države, koju muze kako tko hoće. Troje ljudi, Pernar, Palfi i Sinčić nisu bili sposobni proučiti zakone, završiti škole, ali su podesni aparatčki za mužnju države. Koliko su velika stranka vidjelo se raskolom na dvije stranke nakon izbora , jedan dio je otišao u Slobodnu Hrvatsku. Jučer na skupštini stranke vidjelo se kakva spradačina je Živi zid, bez većih problema je preuzeta stranka. Mislite da svako može ući u Sdp i Hdz i učiniti baš ovako nešto? Ne može, jer su to stranke sa velikim članstvom.

Živi zid je samo projekt na facebooku i lažljivim medijima, a inače sprdačina od stranke. Barem do sada. Zbrojite koliko je novaca ta sprdačina izvukla na donacijma, iz državnog proračuna, da bi kako kaže predsjednik te sprdačine Ivan Vilobor Sinčić rekao “da su neki nepoznati ljudi preuzeli ilegalno stranku”. Kao da smo u doba Tita i Kardelja piše Sinčić. Niti je ilegalno, jer je bilo javno, niti nepoznati ljudi.

U državi ima oko 200 takvih jada od strančica, 200 Sinčića koji čekaju da uzmu lovu za svoje bulažnjenje po Saboru i pljuvanje po premijeru Oreškoviću, koji ima respektabilnu karijeru, kao i nekadašnji šef SOA Dragan Lozančić. I onda dođu “nepoznati ljudi” i prekinu tu sprdačinu. Tako je i sa 47 udruga koje muzu naš proračuna za puste milijarde, bore se za ljudska prava kroz naše džepove, a u državi potpuni kaos. Svaka druga udruga ima jedva tri člana i služe za pranje novca.

Sada vidimo da će vrli odvjetnici tužiti portale koji su objavili imena jednog dijela nasilnika koji nisu bili u u Francuskoj, ali su kordinirali i navijali za terorizam kod kuće. Krasno. Oni su ugroženi…još jedna hrpa neradnika, koja ima vremena nablidavati se i piti pive okolo. Sve je to neradnička klika koja drži ljestve politčarima na sceni koji muzu narod do iznemoglosti.

Sinčić je ovim potezom pokazao da  nije sposoban kontrolirati niti vlastitu stranku, a ne državu, prvo mu je veći dio stranke otišao, jer se nije slagao s njim, a sada mu “skupina građana” uzima legalno stranku. Smijurija. I naravno za sve je kriv HDZ. Vjerujete da su ikakva opasnosti ova tri amigosa ikada bili, njihovi očevi ne bi bili državni službenici ni dana, već bi odavno odletjeli iz službe, a ne da je jedan od njih i u odborima. Sve je to medijska priča za zavaravanje naroda.

Novi potpredsjednik stranke je po Pernaru korisni idiot Nenad Koljaja, uključen u medijski rat protiv RBA zadruga. On za razliku od Pernara nije moljakao za donacije, trošio novce za sprdačinu od stranke i ljudima nabijao enormne kazne za aktivizm kao ova tri amigosa. Da ne govorim kako su se u jednom slučaju Sinčić i Plafi dovezli se do Zadra sa jednim aktivistom, koji nije više imao novaca za prijevoz do Zagreba, odnosno gorivo, pa je spavao kao pas u autu, a da ga ovo dvoje nisu niti nazvali. Takvima narod vjeruje. Takvima mediji poklanjaju pažnju.

HOP portal