DAN DRŽAVNOSTI: ELITA U SABORU PLJESKALA PLJAČKI GRAĐANA, UNIŠTENJU PRIVREDE I PROTJERIVANJU HRVATA IZ HRVATSKE

0
1805

“Domovina će biti onakva kakvi smo mi, a treba je nastaviti graditi, ni po čijoj mjeri osobnoga interesa, nego samo po mjeri zajedničkoga dobra svih ljudi koji u njoj žive. Zahvala Bogu za hrvatsku državnost i čestitka svima na njezinu jubileju neka se slije u molitvu Bogu da u Hrvatskoj bude mjesta za sve ljude i opcije koje joj žele dobro, da nestane podjela, da poraste odgovornost na svim razinama, da ne pokleknemo pred interesima velikih i napose da ponovo otkrijemo ljubav koja spaja ovaj narod i sve stanovnike ove zemlje”-  rekao je kardinal Bozanić na današnjoj propovijedi obilježavajući Dan državnosti.

Hrvatska je zemlja dvostrukih pravila; neki veličaju dan komunističkog antifašizma, dok Hrvati tuguju nad žrtvama koje je na svom putu u propast posijao taj isti komunizam. Politička vrhuška vrvi od JNA kadra i njegovog potomstva, a porazili smo ih u Domovinskom ratu. Znači, kako bi bili parlamentarni prema tamnici naroda Jugoslaviji moramo imati sve u duplo. Forsira se demokracija u svezi komunizma, a trebala bi se forsirati lustracija u kojoj bi komunizam konačno bio dostojno pokopan. Za neke vrijede zakoni, za neke ne. Pa su i zakoni u duplo. Od državnih praznika, pa do vlasti, sve je duplo. To je šizofrena situacija koja nas vodi u direktnu propast. Nakon stvaranja države u kojoj je srpska komunistička elita poubijala 17.000 građana ove zemlje, porušila kulturnu materijalnu baštinu i uništila hrvatsku tradiciju kroz vladavinu neokomunista i kriminalaca u Hrvatskoj, komunistička vrhuška je nastavila provoditi genocid nad hrvatskim narodom. Danas ne slavimo Dan hrvatske državnosti već ostatke uništene države uglavnom od političke elite koja je danas sama sebi pljeskala u Saboru. Resursima najbogatija država u Europi obiluje građanima koji kopaju po kontejnerima – to nije razlog za pljesak. Nakon smrti prvog predsjednika Franje Tuđmana ubrzala se pljačka imovine banaka, kao i iseljavanje građana iz zemlje, a to sve je dovelo do situacije da će u Dublinu biti uskoro više zaposlenih Slavonaca nego u Slavoniji. Naši Slavonci su kvalitetni radnici u Irskoj, ali lopovskoj vrhuški ove države oni ne valjaju. U ovih 25 godina samostalnosti, osamostalila se samo komunistička vrhuška te pokazala nezapamćenu mržnju prema hrvatskom narodu, njegovim dosezima i uspjesima pojedinaca. To sve kulminira upravo sada kada je opljačkana i pokradena kompletna privreda na način da se ubrzano pljačka ovršnim zakonom i potiče iseljavanje preostalog stanovništva koje svoju egzistenciju ne može izgraditi na radu. Nema razlike između crvenih i crnih u Hrvatskoj jer su oni svi ustvari crveni, a tabori služe samo za potenciranje sukoba i podjelu naroda koje provode medijski prevaranti.

Žalosna je činjenica da je naša politička elita sebi dopustila takvu sramotu da jedan zločinac poput Vojislava Šešelja sa svojim jatacima u Hrvatskoj sprema zadnji udarac ovoj državi uništenjem Zagrebačke banke. Izdajnici koji su pokrali našu privredu i tu banku odgovorni su za priliku koju sada otvaraju zločincu Šešelju i njegovim jatacima. Kada smo spali na takav nivo zločinaca i polupismenih prevaranata, nije ni čudo da RBA zadruge nesmetano harače imovinu građana i tjeraju ih na samoubojstvo. Pravosuđe premreženo kriminalom i komunističkim otpadom uz silnu potporu policije načičkanoj aboliranim srpskim teroristima uspjelo je iznjedriti pravog vladara mnogih sudbina – pokvarenjaka Milorada Pupovca.

Iz jednog slučaja iz 1998. godine vidljivo je kako vrhuška vlasti postupa s braniteljima. Do danas se to stanje nije promijenilo; povratnik iz inozemstva koji je vrlo mudro izbjegao rat, upisan je u registar branitelja s lažnim ratnim putem i ranjavanjem. Za razliku od njega, mnogim braniteljima se do danas ne priznaje njihov stvarni ratni put i ranjavanja. Slučaj tog lažnog branitelja se događao za vrijeme HDZ-ove vlasti, a za vrijeme SDP-ove se zapošljavalo srpske teroriste u policiju. Danas bi i jedni i drugi htjeli pričati o državnosti u Hrvatskoj koju su zajedničkim snagama uništili, pokrali i prevarili. Nedostaje još samo izlazak iz EU, kako bi Hrvatsku lakše predali srpskim vlastima. U ovih 25 godina hrvatski narod i građani ove zemlje obranili su živote preko 4 milijuna ljudi, a zauzvrat su trpjeli pljačku, istjerivanje iz zemlje, poniženja, uništenje bilo kakve slobode mišljenja, medijske laži i vrijeđanje vjerskih osjećaja naroda. Hrvatska još uvijek čeka slobodu i konačni poraz komunista.

HOP uredništvo