PREUZIMA LI SDP PREKO BELJAKA U HSS-u I PLENKOVIĆA U HDZ-u POLITIČKU KONTROLU?!

0
2607

HDZ kao stranka je u teškoj situaciji. Opstanak stranke ima dvije kočnice. Jedna je korupcija koju stranka ne želi iskorijeniti, već stalno u vrh stranke stavlja aferaše poput Milinovića ili Kalmete, koalira sa još većim aferašem Bandićem i na kraju je podupirana novcem najvećeg aferaša Mamića, koji si može dozvoliti luksuz da se zbog njega smijeni šef SOA-e Lozančić i tako ugroze odnosi s partnerom SAD-om.

U takvoj morbidnoj situaciji dok SDP kontrolira medije, a sve to članstvo HDZ-a uopće ne uviđa, SDP dobiva i druge bitke tzv. puča u tradicionalno hrvatskim strankama. Tako je preko kradljivca radio prijemnika Beljaka u HSS-u približio stranku HSS svojim ciljevima, slučaj Crnoja baš se rasvijetilo u Samoboru, ljevica je ionako uz njega, a kako vidimo i stavljanjem Plenkovića na čelo HDZ-a po nekima se dovršava potpuna kontrola političke scene od strane SDP-a.

Ako jabuka ne pada daleko od stabla, a u slučaju Plenković može se reći kako je to nekako najbitnije, Plenković senior je bio poznat po svojim socijalističkim nazorima, što bi u prijevodu značilo da imamo desni SDP. Ako je ova teorija točna, SDP ili na ovaj ili na onaj način vlada našim političkim nebom, a ovakav HDZ nikome više nije prijetnja.

HOP portal