SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE VODI SE IZ DALMACIJE DA SE IZAZOVE KAOS U ZEMLJI

0
8056

Dalmacija postaje odredište komunističkog ljudskog otpada. Na Ugljanu organizirana grupa terorista pokušala je ugroziti živote obitelji nogometaša Rakitića, poglavito njegovog djeteta. Terorističkim činom napravljena je svatstika na Poljudu. Neki Ivan Botica član neokomunističke stranke SDP sa Korčule viče: ‘Crkni fašistička tvorevino Hrvatska.’ Tradicionalno desno orjentirana strana sve više postaje crvena, sa Splitom kao centrom, CK SKH SDP stvara svjesnu podjelu na sjever i jug. Iz ustiju sdepeovske elite s toga terena često se čuje projugoslavenski štih. Policija i sudstvo ne reagiraju. Neredi navijača po Franacuskoj imaju nukleus u ovoj regiji.

U Hrvatskoj se vodi specijalni rat na svim područjima. U Slavoniji jačaju četnički pokreti, Dalmacija gori, naše sportaše se kamenuje,a pravosuđe i policija ne čine dovoljno.

Na drugoj strani svi komunisti koji su pokrali Hrvatsku pale neku vatru fašizma da bi pokrili otimanja, ubijanja, krađe hrvatske imovine. I taj komunistički teror ne prestaje. Nekada oficirski gradovi JNA na našoj obali, danas su zatrovani baš obiteljima jugoslavenskih oficira. Oni i dalje svojom mržnjom MASAKRIRAJU našu budućnost.

Neokomunisti na vlasti poput Srba plaše narod s fašizmom kako netko ne bi upitao koliko su novca pokrali iz naših tvrtki, INA-e, banaka, koliko imovine su oteli od građana… Zato se stvaraju stalni ekcesi, kao ovaj s Rakitićem, zato se raspiruje lokalnacionalizam – samo da građani nikada ne bi priupitali tko je sve te tvrtke i banke pokrao.

Hop portal