MLADIĆEV SNIMATELJ ERCEG PRONAŠAO PLINSKU BOCU KOD KELEMINCA DA BI OPRAVDAO NEZAKONITO PONAŠANJE ‘NARODNE MILICIJE’

0
2154

– Kada sam došao u Knin, tražio sam dozvolu za snimanje aktivnosti kninskog korpusa i dobio je – prepričao je Erceg na više portala te naglasio kako mu je pri tom Ratko Mladić kazao – Je li ustašo, hoćeš li ići sa mnom da vidiš što ja radim s tvojima, te dodao da u skradinskom zaleđu ima grupu ustaša koje su opkolili i da ide s njim vidjeti kako će ih srediti. Radilo se o Velikoj Glavi gdje su hrvatski branitelji u pokušaja neprijateljskoga proboja postavili uspješnu crtu obrane koja ih je od agresora dijelila jedva 70 metara i do Oluje je bila jedna od najtežih kota bojišnice u cjelokupnom Domovinskom ratu. U opisu te snimateljske epizode, Erceg danas tvrdi kako se dolaskom na položaj našao u neugodnoj situaciji s okupirane strane i da je ispalo da je Mladićev snimatelj – piše braniteljski portal.

Ercega se sjećamo u huškačkom pohodu na branitelje u Savskoj zajedno s kriminalcem Margetićem i Mirjanom Mirt. Zanimljivo je kako se on uvijek nađe u takvim situacijama, baš kao i Margetić. Čovjek za teške situacije… Politički uvijek okrenut Mesiću i njegovoj ekipi. Tako se slučajno našao ovih dana u Srbu da demontira i šator Dražena Keleminca.

I zamislite što je otkrio: plinsku bocu! To je iznio u javnost, nakon velikog “uhićenja” u Srbu, kako bi ispao žrtva, te usput postaje svjedok koji upozorava da je policijska akcija potrebna. Očito je čovjek koji je nekada bio blizu Mladića, nedavno na protestu antifašista u Splitu, a sada istraživač plinskih boca ustvari udbaški cirkusant, koji čak i kada štake nosi, nosi ih na taj način da se vidi kako mu nije ništa. Udba mora novi slučaj oko Srba što prije riješiti u medijima kako bi plaćenik i raspirivač nacionalnih nemira Pupovac mogao u miru slaviti četničke pokolje u Srbu uz pljesak našeg prosrpskog HAZU-a, koji mirno prati ove bezočne laži oko slučaja ustanka u Srbu.

Medijska priprema oko Srba je počela, Orepić najavljuje uhićenja iako za to zakonski nema osnova, znači kao vodeći policajac izvrgava zakon, neokomunisti šalju svog cirkusanta Ercega da otkrije plinsku bocu u šatoru, kad već nije našao atomsku bombu, Pupovac širi međunacionalnu mržnju nazivajući ljude u šatoru ustašama, jer sve što misli hrvatski je ustaško, a povijest ako se tumači na pravedan način je – ustaška povijest. Svuda oko nas udbašija…

Hrvatska je izdana od svoje vlasti, koja je u politiku instalirala pokvarenjaka Pupovca, koji uz to što je upropastio odnose Srba i Hrvata zapravo upravlja zemljom, jer dizanjem tenzija skreće pažnju sa velike pljačke zemlje. On je za razliku od Ercega bogati cirkusant, koji ima zadatak širiti mržnju između Hrvata i Srba, kako bi kriminalci u Srbiji i Hrvatskoj i dalje mirno krali i reketarili narod. To se vidi iz situacije u Srbiji, koja je slična Hrvatskoj prije 5 godina. Međunarodna trvljenja i međunacionalne tenzije u ex Jugoslaviji idealan su obrazac za pljačku, jer dok narod strahuje od sukoba, elite nemilice pljačkaju narod.

Erceg i medijski manipulatori stupili su na scenu s plinskom bocom kako bi opravdali nezakonitu intervenciju policije, ali naši domoljubi mirno šute u svezi lažnog ustanka u Srbu, koji pročetnička elita već godinama slavi u Hrvatskoj. Dobro organizirani neokomunisti moraju što prije ukloniti Keleminca iz Srba, kako same laži oko antifašizma ne bi izašle na vidjelo što snažnije.

Narod i dalje promatra poigravanje neokomunista sa žrtvama srpskih klanja.

HOP portal