Nakon smjene Lozančića pao je Karamarko, a uskoro će i Milanović

0
4864

Iz dobro obaviještenih izvora saznajemo da su HDZ i SDP koordiniranom akcijom maknuli Lozančića s mjesta šefa SOA-e jer je predstavljao opasnost za jedne i druge što se vidi iz događanja zadnjih šest mjeseci: krađa zlata i dokumenata iz MUP-a, uhićenje načelnika krim policije Dolačkog, međusobno političko primirje između Milanovića i Karamarka. Kako je Pero Kovačević izjavio u medijima da je podignuta istraga protiv Milanovića u svezi pranja novca, sve je jasnije da će i čelnik SDP-ove kriminalne organizacije uskoro letjeti s vodeće pozicije u SDP-u. Sve glasnije se spominje bezlični aparatčik Bernardić, SDP-ova sestra Bernardica za postavljanje demokratskih fasada, koji će navodno preuzeti titoističko leglo u SDP-u. Lozančićev najbliži suradnik Danijel Markić nije odustao od daljnjih progona HDZ-ove i SDP-ove kriminalne organizacije što je posebno naljutilo Karamarka te je tražio hitnu smjenu Oreškovića i Markića, što je sam Karamarko platio glavom, a lažna podrška Milanovića Markiću jasno se vidi – jer samo bi luđak s toliko afera podržavao Markića ili Lozančića, budući da je Milanović bio svjestan toga da će kad-tad i on sam doći na red.

Milanović je cijelo vrijeme u medijima stvarao dojam kako je Lozančić SDP-ov igrač, a jedini je ovaj portal od početka tvrdio da se radi o profesionacu Lozančiću. Kada je Milanović došao na red istragom o pranju novca, naše teze su se potvrdile kao istinite, a navijači na desnici u medijima koji su podržavali Karamarka, ustvari su na taj način podržavali Milanovića i radili za isti klub lopova. Lažirani zviždači, a zapravo udbini doušnici gurnuti su u medijski prostor kako bi ponovo stvorili ozračje izjednačavanja krivnje ratnih zločina, na što već dvije godine Lozančić i Markić upozoravaju svojim izviješćima o jačanju četništva u Hrvatskoj. Drugim riječima, to znači i jačanje srbofilije i rusofilije u našem društvu. Naša vlast, što prvenstveno znači pravosuđe i policija su postali sustav koji dozvoljava jačanje četništva.

Slučaj Srb je eklatantan primjer jačanja četništva u sudstvu i pravosuđu jer činjenicu hrvatska država, pravosuđe i policija podržava četnički ustanak i klanja nad Hrvatima,  predstavlja veleizdaju državnih interesa i hrvatskog naroda. Srb je, kako Keleminec točno govori, bio i 1941. godine i 1991. godine klaonica hrvatskog naroda, kojeg je branio Keleminec, dok je Pupovac obilazio svoju braću u četnicima, da bi sada neometano pljačkao državu.koljači

Keleminca policija privodi za legalno prijavljen skup, te štiti četničke interese. U svome izviješću SOA upozorava na porast četništva, koju podržava vlast i policija.

Mesić je dao Pupovcu odličja za veleizdaju, država čin pukovnika, da i dalje širi četništvo, a njegova SDSS, stranka zločinca i zlotvora Gorana Hadžića normalno funkcionira, iako su njeni članovi bili i zločinci, dok je AHSP branitelja države problem… HDZ je stavio čak Pupovca u vlast za vrijeme Sanadera, dao mu ogroman novac za SNV,  SDP im je povećao dotacije, a u mediji šire priču kako je Lozančić  izdajnik, a Keleminec fašist…

Čini se ipak da su Karamarko i Milanović iskopali duboku jamu za Lozančića u koju će na kraju ipak upasti svi lopovi redom.

HOP portal