Šešelj preko zagrebačkog zlatara ruši Zagrebačku banku

0
4908

qVojislav Šešelj je odlučio jednim udarcem uništiti hrvatsku privredu, otkrivanjem afera Zagrebačke banke. Hrvatsko krilo udbe koje je sudjelovalo u pljački Hrvatske privrede polako biva otkriveno. To itekako pomaže Srbiji da se izbori za primat na ovom terenu. Izdana država od svojih vlastodržaca postaje plijen srpske politike.

Šešelj je dobio dokumente od Pašk Kačinarija u svezi kriminala u Zagrebačkoj banci, jer i Srbija ima udjele u toj banci, a sam Kačinari je srpski državljanin, pa je Šešelj odlučio iskoristiti te dokumente. Pitali smo Kačinarija zašto se odlučio na taj potez, te smo dobili odgovor da je «cilj otkrivanja kriminala»…

Nedavno su Nada Landeka i Nenad Koljaja otkrili kriminal Rba zadruga, ali se nisu odlučili na suradnju sa Srbijom, već s institucijama EU. Kačinarijevo braćanje ratnom zločincu koji je oduvijek rušio Hrvatsku, a sada državu Hrvatsku želi oguliti do kraja, čini se suludim potezom zagrebačkog zlatara koji o udbi i kriminalu komunista zna više od sve elite zajedno. Očito se ne radi o običnom zlataru, jer njegov interes su vrlo tajne informacije, a njegovo izražavanje u pismenoj komunikaciji ispodprosječno. Prikupljena dokumentacija o kriminalu Zagrebačke banke od strane ovog zlatara je najvrijednija u Hrvatskoj, a na njoj su očito radile stručne osobe i definitivno nije pisana rukom poznatog zagrebačkog zlatara, jer su njegova verbalna i pismena komunikacija znatno ispod te razine. Činjenica jest da zlatar jako dobro razumije tematiku, burze i ekonomska kretanja, ali  pismeno nije toliko jasan u izražavanju. Znači priča o Zagrebačkoj banci je puno složenija – tako da smo sve sigurniji da je ona uzrpk rata dva krila udbe koja su dijelila plijen pljačke u Hrvatskoj.

Screen Shot 2016-08-10 at 18.20.17

Šešelj će krenuti na Hrvatsku na dva nivoa

– Tražiti će udjele Srbije u banci, jer je istu osnovala u svom udjelu Jugobanka

– Hrvatska se nikada nije razdužila od Jugoslavije, nije vratila jugodinare u saveznu blagajnu i sve izmjene jugodinara u hrvatski dinar obavila je preko Zagrebačke banke, a ne preko HNB,-a.

Elite nastale od komunista Hrvatske i Srbije dobro su  obogatile svoje novčanike, posvadile narod, a zviždači su uvijek bliski oficirskom kadru JNA ili udbe, što znači samo još veću zavjeru.

Pred podjelu američkih i ruskih zona na našem terenu, korupcija naše države će pomoći jednoj od strana da lakše ovlada terenom države Hrvatske. Šešelj je svakako ruski igrač, jer je Rusija sve učinila da on bude izbavljen iz Haaga.

Hop portal