PULSKI HOSTELI SU LEGLO ŠTAKORA I UNIŠTENOG NAMJEŠTAJA, ZAGREBAČKIM HOSTELIMA SVAKA POHVALA

0
2908

Usporedili smo za vas hostele u Puli i Zagrebu. Cijenom su gotovo isti, ali uslugom je razlika nebo-zemlja. Mogli bi slobodno reći da je u Puli hostel ime za nešto bullshit, dok je razina hostela u Zagrebu na nivou hotelskog smještaja u Puli ili čak nešto bolje za noćenje.

hostel pula
Terasa Last minute hostela u Puli, jutro nakon bančenja gostiju: opušci i prazne boce piva

last shitlast shit 2 crazy-house-hostel

U pulskim hostelima redovito nećete dobiti račun, jer se baš u tome trenutku zaglavio printer ili pak nema papira za printanje. Cijena sobe varira prema popunjenosti hostela, pa je jedan dan soba 30 eura, drugi 40 eura, a treći 50 eura. Urednost je na očajnom nivou, bolje rečeno nikakva. Najgorim se pokazao pulski hostel blizu gradskih plaža Last minute hostel u kojem su toaleti i kade zaštopane, boravci i balkoni zapušteni i prljavi, a sobe opremljene potrganim namještajem. Zajednička kuhinja je opremljena najjeftinijim i manjkavim posuđem, pećnica ne radi, a sve je masno i zamazano. Na recepciji gotovo nikad nema nikoga, a kada odlazite jednostavno ostavljate ključ na stolu recepcije?!

U hostelu u blizini pulskog suda vlasnica hostela najradije ne bi ni izdavala sobe, a njezin suprug leži raščupan u nekom skladištu slika, gledajući na goste kao svemirce.

casacasblanca

U Zagrebu je drugačija slika, profesionalno osoblje, čisti boravci, pristupačne cijene, ukusna hrana i vrlo uredne sobe. Možemo biti ponosni na uslugu i nije bez razloga veliki broj turista u gradu. I dok se u Puli osjećate opljačkano i poniženo u hostelima, Zagreb vam pruža komfor i sigurnost u hostelima. Oni u Krančevićevoj, Vlaškoj i na Cvjetnom trgu najviše odskaču u kvaliteti…

HOP portal