VODEĆI IDS-ovac MILETIĆ ‘NUDI’ ISTARSKU PUTOVNICU NAKON IDS-ove PLJAČKE ISTRE

0
2991

Pula je u prestižnom društvu Pariza i Toronta ušla u sam vrh najboljih turističkih destinacija na svijetu.-napiso je na svome profilu prvi čovjek Istre, Boris Miletić. U tako nešto vjeruje samo narkomanska zajednica. Hop portal opisao je Pulu prije tjedan dana kao jedan neuredan grad, zapušten, sa očajnim hostelima, zamazan, a hrana više nego loša.

hostel pulapula 3pula 1pula 2pula 7pula 4

Kakve ovo veze ima sa Parizom? Torontom? Ovakve ulice izgledaju u ratom porušenim gradovima, nama više liče na Beiroût nego na Pariz ili Toronto.

ART_beit-beirut2
Beiroût
Pariz
paris

Ovo ljeto boravili smo najviše u istarskom Parizu, ali nam se više svidio Novigrad i Poreč što se tiče turističke ponude i izgleda grada. U unutrašnjosti Istre je kuhinja i ponašanje stanovništva nezaboravno. U Puli turizam je tek u povojima, prljavi hosteli, visoke cijene za loš smještaj i odurno zapušteni grad najviše govore o brizi vlasti za svoj pretrpani džep.

Kako već godinama vidimo, baš su istrani najviše pokrali Istru, rasprodali obalu, uništili tvrtke,a IDS-ova pokvarena vlast uvijek sve prebacuje na Zagreb. Konačno osviješteni bivši IDS-ovac Damir Kajin toliko je afera iznio u javnost da gotovo nema pozicije u Istri gdje “pošteni istrani” nisu sve pokrali. Policija i sudstvo očito ne funkcioniraju i politički pokret lopova i prevaranta koji se zovi IDS i dalje krade sve što god može u Istri. Znajući da će jedan dan i oni doći na red u svojoj krađi, Miletić je na svome profilu poput Babića, Raškovića, Martića objavio putovnicu nove krajine: SAO Istre. Samo da se bolje poveže sa Pupovcem i svuda će nicati lopovske krajine.ISTRA

Pokvareni i priglupi istrani koji sebe zovu istrijanima taj separatizam su komentirali kako su umorni od Hrvatske. I mi smo umorni od njihovih laži. Sve ste sami pokrali, pa bi sada htjeli isprati svoj lopovluk sa pričom nacističkog tipa, kako ste vi poseban narod HISTRI, iznad svih naroda i nemate veze sa Hrvatima…Ta nacistička propaganda dolazi upravo iz srbiziranog IDS-a. Zašto služi? Služi za zaštitu lopova iz IDS-a, koji jedino provokacijom zvanom separatizmom može opstati u krađi. To se zove odvlačenje pažnje sa enormne krađe Istre od strane najstalnijeg suradnika SDP-a, famoznog IDS-a.

Zašto Županijski sud u Puli ne progoni Miletića zbog separatizma?

Boris Miletić je često u tršćanskim bolnica zbog droge i predoziranosti,  što zna svaki pošteni istranin koji ga bira redovito na izborima, što baš i nije u skladu sa pričom o porijeklu istrana, pričom o Histrima…

Svi u Istri su tako pošteni, a lopov do lopova na vlasti. Priča o odcjepljenju Istre stvarno je priča sa pulskih ulica, ulica beznađa i prljavštine. I nije realnost. Samo priča jednog narkomana. Ostalo se jasno vidi na slikama, sva raskoš neokomunističkog lopovluka i nekulture u Puli, koja bi po ljepoti svojih palača trebala biti vodeći grad u zemlji, a o razvedenosti obale da ne pričamo, no narkomaska vlast proizvela je novi Beiroût i sa njime se hvali kao sa nečim bitnim.

Pula je grad korupcije, kriminala i nebrige za kulturnu baštinu. Ne zbog Hrvata i Hrvatske, već zbog IDS-a. Hrvatska je uredila zapuštene prometnice u Istri, izgradila most na Mirni, očuvala mnoga radna mjesta u nekonkuretnom Uljaniku, propagirala istarski turizam,a kao zahvalu dobiva separatizam.

I.D.

HOP portal