Beljak već danima bleji poput milanovićeve ovce po medijima

0
3413

Za Beljaka smo saznali kada je razotkrio tragikomičnog ministra branitelja Crnoju. Njegove priče oko građevinskog zemljišta razotkrio je Beljak i dobio ulaznicu kod Milanovića. Sve ostalo je povijest propasti HSS-a. Marijana Petir trenutkom podrške Beljaku uništila je HSS. Očito nedorasla radićevim riječima podržala je kradljivca autoradija i zaprljala politički sebe i stranku.

Beljak već danima bleji milanovićeve gluposti.

Prvo je izjavio kako ne zna da je i jedno obećanje Milanović biračima prekršio. Beljak kao loš lopov autoradija oduševljen je milanovićevim političkim igrama. Loš premijer, u biti iz prevarantske obitelji, žena radi 8 godina bez valjane dozvole, brat kemija sa hercegovačkim lopovčićima, to je čovjek koji nije ispunio niti jedno predizborno obećanje i zbog toga je po Beljakovim blejanjima po medijima ispunio sva obećanja… protiv minsitra Jakovine mu DORH vodi istragu za kriminal i prijevare, Holy je morala otići jer je htjela naštimavati radna mjesta po željama, Čačić je završio u zatvoru, nestalo je 16 milijardi iz DUUDI-ja, Pusićka se razvažala državni zrakoplovima kao Trump, helikopteri i zrakoplovi su slijetali u Rijeku kao da je Monte Carlo, a u pozadini je samo bila milanovićeva ljubavnica…Lovrićka je završila u zatvoru…nema što Beljak je zadovoljan.troteri

Druga budalaština Beljaka krenula je u isto vrijeme kao i Milanovićeva. Columbo Beljak otkrio je toplu vodu da je Hrvatsku stvarala udba, ali po njegovom  i Milanovićevom samo HDZ je prepun udbe, a SDP i HNS tek su zaposlili u uredu predsjednika Sašu Perkovića, sina zločinca Josipa Perkovića slučajno, čisto im se omaklo…pa su onda izglasali lex Perković slučajno…da je bio Beljak izglasali bi lex radioprijemnik. Uglavnom svemu je kao i obično kriv HDZ, a SDP prepun lopova i udbaša je demokratski “nastrojen”.

HOP portal