DRŽAVA PROGONI NENADA VLAHOVIĆA I NENADA KOLJAJU KAO DIVLJE ZVIJERI JER SU OTKRILI KRIMINALCE!

0
3788

U normalnoj državi porezna vam usporedi imovinu i primanja, provjeri optužbe na način da isto tako ispita imovinu osoba koje prozivate,a kod nas pravosuđe je servis saborskih pljačkaša, političara i djeluje prema rezultatima izbora. Ne zamjera se vladajućima. Na vlasti se izmjenjuju SDP i HDZ a jedino političari koji smetaju završe u zatvoru. Tako izgleda politička scena kod nas. Klasičan put u propast.

Medijska scena traži antifašiste i fašiste da s vremena na vrijeme bace kost među narod, jer ideološko glodanje miče pažnju sa pljačke države. U tom poslu sudjeluju i poneki estradni klauni, kako bi dodali što više smrada na scenu.

VLAHIOvih dana progoni se dva čovjeka kao divlje zvijeri, dva Nenada, Nenada Vlahovića i Nenada Koljaju. Vlahović smeta našoj državi jer je lojalni građanin, ne ističe svoje srpstvo i želi ukinuti sve privilegije za Pupovca, a stvoriti bolje uvjete za Srbe i još bolje odnose Srba i Hrvata. Ne odlazi u Beograd kod ratnih huškača Vučića i Dačića, dva okorjela kriminalca kao Pupovac, već pokušava dogovoriti odnose sa našom vlasti. I on nije dobrodošao, jer prokazuje kriminal Milorada Pupovca, ljudske hijene koja se bogati na međusobnom sukobu Hrvata i Srba. Poznata je priča o Srbinu sa Korduna koji je umro u svom svinjcu čekajući Pupovca da mu pomogne oko obnove. Dok je on bio u svinjcu, jer nije imao gdje spavati, vožd je spavao u vili ispod Sljemena. Enorman novac utrošen za žderačinu i pijančevanje Srbi nikada nisu vidjeli. Ipak oni biraju Pupovca, jer im on podari pred izbore vrećicu hrane, pa manjina od 12000 Srba izabere ovog mutikašu. Kada je sve to Vlahović iznio u javnost kažnjen je s 55000 kuna za duševne boli ovog smutljivca na sudu. Što to znači? Pupovac i ova nakaradna država su u dogovoru, jer uz sav kriminal on još uvijek je “uvaženi zastupnik”, a Srbi daleko na periferiji gladni i čekaju njegovu vrećicu hrane pred izbore da bi se barem jednom najeli kako spada. Medijski Pupovac je zaštićen kao lički medvjed, jer korumpirani novinari rade za njegovu zaštitu. O DORH-u da ne pričamo…

http://hop-portal.com/2016/07/30/vlahovic-pupovac-i-ugrozeni-srbi-pregrijali-zagrebacke-bankomate/

Kako je kod Hrvata?

Isto. Plješću bandi na vlasti, čast iznimkama i tvrde da nema boljeg. I oni čekaju po koji poklon od vodećih stranaka umjesto da ih sve redom pošalju u rodni kraj. Ako veliki domoljubi ne procesuiraju Pupovca, onda je on sa njima u dogovoru, ako pak Hrvatska koketira sa zločincima Dačićem, Vučićem i Nikolićem, tada je sve to jedan veliki cirkus, naravno lopovski, jer svi vodeći ljudi naših zemalja su lopovi manje više, a pravosuđe obje zemlje progoni one koji pokazuju prstom na njih. U Srbiji ubijaju poštene novinare, kod nas ih ostavljaju gladnima, ako ne rade za njih. Priča o četnicima i ustašama uvijek počinje pred izbore, jer kriminal se ne smije taknuti.josipović

Raiffeisenbank St. Stefan-Jagerberg-Wolfsberg eGen podignula je privatnu tužbu protiv Nenada Koljaje zbog kleveta i uvreda koje je, kako navode, iznio putem medija i dopisa nadležnim tijelima RH. U tužbi se navodi kako je, gostujući u emisiji Bitno na Mreži TV “iznio netočne i neistinite informacije kojima su povrijeđena prava i interesi, odnosno čast i ugled privatnog tužitelja”.

koljajaKoja prava je povrijedio Koljaja od kobasičarskog imena Raiffeisenbank St. Stefan-Jagerberg-Wolfsberg eGen? Nenad Koljaja  nije u svojim istupima spominjao ovu banku sa kilometrskim imenom, već RBA zadruge. One su pljačkale i pljačkaju 22000 klijenata jer nemaju dozvolu za rad. Takve prevarante primao je Josipović u svoj ured. Bez ikakvih posljedica za sebe. Toliko je radio na zapovjednoj odgovornosti nad Gotovinom, da je zaboravio svoju.

-Nakon podizanja privatne tužbe protiv mene od strane trgovačkog društva iz austrije s temeljnim kapitalom od 7€, sljedi moja tužba istima iz niza razloga. Nadam se da će večernji list istom pažnjom prenjeti moju tužbu kao i demanti na svoj objavljeni tekst. I još jedno pitanje dali je sukob interesa kada bivši direktor zadruga postane direktor Stirije koja je vlasnik večernjeg a večernji objavi ovakav tekst. Protiv zadruga su podnesene stotine kaznenih prijava a večernji o tome nije napisao ni slova. Radili se tu o profesionalnom postupanju ili o skrivanju istine? Bivši predsjednik se također trudio sakriti situaciju oko nelegalnih rba zadruga ali je i njega ulovio fotoaparat u nezgodnom trenutku. Uglavnom uzalud vam sva podmičivanja, sve prijetnje. Ne zakonite radnje će vas koštat i to jako puno.-rekao je Koljaja za naš portal.
Kraj razgovora

Hoće li Večernji list i Koljajinu priču iznijeti u javnost? Teško. Potpisnik dokumenta o RBA štedišama je Mair iz banke kilometarskog imena skočio je u stolicu suvlasnika Večernjeg lista… Svaki malo inteligentni kriminalist prati put osobe i s kim se nalazi…zaključak jasan, lista je iscurila štediša. Kada bi bila lažna, sigurno je produkt lopova, a ne oštećenika lopovluka, jer se tim načinom diskreditira oštećene, to i maloumnik razumije, a ako je prava, tada lopovi napadaju glavne istraživače. I rade im sramotu, kao što su jude izdale Isusa. Lopovluk se mora sakriti,a najbolje se skriva ako imaš kontrolu nad medijima. Od velike istrage oko Zagrebačke banke došli smo do rezultata da je  na čelo Jutarnjeg zasjeo bivši direktor Zagrebačke banke, a na čelu Večernjeg iz kobsičarsko dugog imena austrijske banke. Pa nije život slučajan. A naše pravosuđe razapinje Nenada Vlahovića koji živi normalnim životom i brani Pupovca, za kojeg se niti ne zna što sve posjeduje, neki Srbi iz Beča nam javljaju da  navodno gradi kuću u Beču.  Slučajno?

HOP portal