SVE O ŽIVOZIDAŠKIM PREVARANTIMA: ‘ZIDAŠI’ SU FALSIFICIRALI POTPISE PRIJE PREDSJEDNIČKIH IZBORA!

0
5934

Nakon uvida u dokumente i razgovora s bivšim članom podružnice Živog zida koju je živozidaški trio fantastikus odavno raspustio (kao i mnoge druge) s objašnjenjem da nisu bili “dovoljno aktivni” u svom radu, nameće se zaključak da Vladimira Palfi, Ivan Pernar i “Vili” Sinčić na prvi znak kritike i neposlušnosti izbacuju članove iz stranke, gaseći tako i čitave stranačke podružnice. Naravno, nitko od izbačenih članova nikada nije dobio zatraženu ispisnicu, jer nema ni velike većine pristupnica! Tajnici stranačkih podružnica koji su vodili računa o svemu, upozorili su vodstvo stranke na više nego traljavu dokumentaciju i posljedice takvog ilegalnog vođenja stranke. Svi oni su po hitnom postupku bili izbačeni iz stranke te izloženi javnom linču. A živozidaške kandidate na izbornim listama i dalje prate afere. Zanimljivo da tajnica prijavljena u ministarstvu uprave više nije član stranke. Financije i samo vođenje financija po svjedočenju odgovornih je bilo bez prijave u mnogim slučajevima…

Kristijan Horvatiček (1. izborna jedinica) potiče birače na lažiranje izbornih anketa, o čemu smo nedavno pisali.

palfi i pernarVladimira Palfi (3. izborna jedinica) je priča za sebe; u svom rodnom kraju poznata kao kleptomanka i prevarantica, krenula je u aktivizam i politiku u kojoj se snalazi na jednak način. Summa summarum svih njezinih “aktivnosti” je da račun i novac stranke Živi zid moraju biti prvenstveno njoj na rapolaganju. Govori se o tome o tome da svoje privatne potrebe pokriva stranačkim novcima, a svatko tko samo zucne o tome – dobije izgon iz stranke.

hrvoje runtić i štrbac kod malagurskogHrvoje Runtić (4. izborna jedinica), kojega se odrekao vlastiti brat zbog sudjelovanja u televizijskoj emisiji sa ratnim huškačem i zločincem Savom Štrbcom, poznat je po uljudnom diskursu s tim istim Štrbcem i prostačkim napadima po hrvatskom ministru Hasanbegoviću.

 

malagurski štrbac kojić runtićhrvoje runtić i štrbac kod malagurskog2

 

 

pernar i vargaMihaela Varga (5. izborna jedinica) je supruga Hrvoja Runtića koja sa svojih lažnih profila sije prijetnje i mržnju po neistomišljenicima, dok na svojem pravom fb profilu piše pjesmuljke o ljubavi i pravednosti. Inače “pevaljka” po vokaciji, nada se postati živozidaškim slavujem u hrvatskom Saboru. Nedavno je o joj, usprkos “medijskoj blokadi” o kojoj trabunja Pernar i Sinčić objavljen članak u Novom listu. Komentari ispod tog članka jasno govore da toj ženi nije ni malo do obespravljenih, nego da je ušla u politiku zbog vlastite koristi. Ovršena je zbog poreznog duga kojeg je napravila državi sa svojim obrtom i prometom nekretnina u visini od 275.555.000 kn, a ne zbog struje, vode ili grijanja. To su naime plaćali roditelji njezinog supruga Hrvoja Runtića, kojima su u međuvremenu sin Hrvoje i snaha Mihaela zabranili pristup svojoj kući. Toliko o samilosti, ljubavi i iskrenosti Mihaele Varge, živozidaške pevaljke br. 2.

varga varga1 varga3

pernar i slađaOna prva pevaljka, Pernarova prijateljica Slađa, nije skrivala svoju očaranost četničkim vojvodom, neoptuženim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Nakon nezadovoljstva i zgražanja javnosti koju je upravo HOP portal prvi izvijestio o Slađinoj bliskosti sa Šešeljem, te iz toga proizašlog pritiska javnosti, Slađa je bila “nogirana” iz stranke Živi zid.

 

 

sinčić traži računeIvan Vilibor Sinčić (7. izborna jedinica) vođa i službeni “mesija” živozidaša, jedno priča, a drugo radi. Njegovu kaznu za prebrzu vožnju u visini od 1000 kn morao je platiti njegov nekadašnji stranački kolega i kanditat na izbornim listama prošlih izbora, koji se sada prebacio u stranku SH, stranku koja je nastala cijepanjem jednog dijela živozidaškog vodstva od lopovskog trokuta Sinčić-Palfi-Pernar. Sinčić, borac za ljudska prava je poznat također po tome da svoje aktiviste koji su mu dali donacije ili ga prevezli do cilja, ostavlja bez ijednog novčića u džepu te im se više nikada ne javi usprkos svom obećanju.

sinčić pokraosvjedok žzprevareni od žz prevareni od žz1

Inače, fantastični lopovski trio Sinčić-Palfi-Pernar uredno je nabio prekršajne kazne svojim aktivistima (većinom ovršenim građanima), umnogostručio kazne za ometanje deložacija (od kojih niti jednu nisu zaustavili) deložiranim obiteljima, te ih dodatno strovalio u ogromne dugove. Osim toga, simpatizeri, aktivisti i birači su jako puno novca donirali Živom zidu “za borbu protiv sistema”, od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna, otkidajući od vlastitih usta i od usta svojih obitelji, a na kraju je taj novac potrošen od prevarantskog trojca fantastikus bez ikakvog opravdanja donatorima. Ti donatori su osiromašeni i ovršeni građani Hrvatske koji su poklonili svoje povjerenje prevarantima i tako postali Pernarovi i Sinčićevi “korisni idioti”. Među prevarenima se nalaze i skupštinari koji su od tog istog trojca ilegalno potpisani na lažiranoj skupštini Živog zida u listopadu prošle godine. Da taj isti sustav protiv kojeg se trojac bori stoji na strani ovih pokvarenjaka, svjedoči i činjenica da do danas nije donesena presuda nakon prijave prevarenih skupštinara ministarstvu uprave i DORH-u. Sinčić je kao pravi prevarant glumio “ugroženog pravednika” u svojoj izjavi za medije u kojoj je još jednom lagao da su prijave odbačene. One nisu odbačene – nego još nisu ni riješene. Što radi sudstvo?!

škibolaNa popisu živozidaških kandidata je i Marin Škibola (9. izborna jedinica) koji je prije godinu dana javno podnio ostavku sa svih funkcija koje je obnašao u GO Živog zida, zbog “osobnih konflikata” s vodećim triom fantastikus Pernar-Sinčić-Palfi. Pernar se dugo trudio vratiti Škibolu u Živi zid, upravo zbog toga što bi Škibola izvan stranke mogao iznijeti prljavi veš kojega ima napretek u vodstvu Živog zida, a s druge strane je Marin Škibola rijetka pojava u samom vodstvu, budući da jedini ima završenu visoku stručnu spremu, elokventan je i obrazovan za razliku od ostalih vodećih likova te stranke. Ostaje pitanje kako i čime je Pernar nagovorio Marina Škibolu da se vrati u Živi zid, nakon tako velikog razočaranja koje je Škibola doživio upravo od Pernara, sinčića i Palfi.

Doznajemo također da je lažljivi trojac u svom stožeru lažirao potpise podrške Sinčiću prije predsjedničkih izbora. Jednostavno su zatražili od simpatizera da im dostave svoje brojeve OIB-a preko društvenih mreža, da bi potom sami falsificirali tuđe potpise na listama podrške. Dakle, duga je povijest živozidaških falsifikacija u toj mladoj stranci… Falsificiranje je očito njihova uobičajena politička i stranačka praksa. Kao i istjerivanje članova koji otkriju njihove prljavštine te javni linč i prijetnje kojima pokušavaju začepiti usta bivšim svojim suradnicima i aktivistima.

HOP portal