PERNAR IZRUGIVAO TRANSVESTITA, A SAD SU MU PUNA USTA LJUDSKIH PRAVA

0
1718

Čelnici Živog zida lažu gdje stignu. Tako se medicinski brat Pernar u predizbornom sučeljavanju koje je organizirao HND i Platforma 112 u Novinarskom domu u sklopu odgovora na pitanje o ljudskim pravima drznuo izreći mnogostruku laž; “Kad je transvestit iz Novog Zagreba bačen na ulicu pomogao mu je Živi zid…”.

Čovjek o kojem je riječ je od Pernara bio doslovno verbalno maltretiran i ucijenjen prilikom snimanja živozidaškog videa o njemu i njegovoj predstojećoj deložaciji. U svakoj rečenici je trebao spominjati Živi zid i Pernarove teorije, pa je zbog toga nebrojeno puta snimanje bilo prekidano, sve dok Pernar nije bio zadovoljan izgovorenim. Nekoliko mjeseci nakon toga, na predstavljanju kandidata Saveza za promjene (današnji Živi zid) u Varaždinu, Pernar je senzacionalistički i populistički neprestano isticao seksualnu orijentaciju tog istog čovjeka te se njome poslužio u političke svrhe, gurajući sve ostalo sasvim u stranu. Čovjek o kojemu je riječ je na samom predstavljanju ustao i zaprijetio Ivanu Pernaru tužbom ukoliko ga nastavi spominjati u tom kontekstu, jer da je to njegova privatna stvar za koju Pernaru nikada nije dao dopuštenje iznositi ju u javnosti. Dakle, Ivan Pernar je “outao” tog čovjeka bez njegova pristanka i to u javnosti, pred publikom, jer mu je trebao poslužiti u političke svrhe, kao primjer živozidaškog “zalaganja za ljudska prava”.

Osim toga, medicinski brat Pernar koji nas danas gleda s jumbo plakata “Jedine opcije” kao kandidat za Sabor, besramno laže u još jednoj stvari: Živi zid nije pomogao dotičnoj osobi koja je trebala biti deložirana iz svog stana u Novom Zagrebu. Pomogla mu je RTL televizija, koja je također snimila prilog o njemu i na taj način bacila svjetlo na očajnu situaciju u kojoj se taj čovjek nalazio. Nakon tog priloga je pokrenut postupak nagodbe od same banke, te je tako pravnim putem postignuto rješenje i izlaz iz naoko bezizgledne situacije u kojoj se našao nesretni ovršenik. Putevi tog ovršenika i (gotovo) deložiranog čovjeka kojeg je Pernar besramno upotrijebio u svoje i propagandne svrhe Živog zida, tada su se zauvijek razišli.

HOP portal