VELIKOSRPSKI REDATELJ MALAGURSKI RADIO IZBORNI SPOT ŽIVOG ZIDA!

0
2064

Gomilaju se dokazi o tome tko ustvari stoji iza Živog zida i tko su njihovi najvjerniji birači. Nakon nastupa živozidaškog “supredsjednika” Hrvoja Runtića u emisiji Borisa Malagurskog rame uz rame sa ratnim zločincem Savom Štrbcem i sve veće podrške iz Srbije, ovoga puta smo razotkrili tko je velikodušni donator Živog zida: sam Boris Malagurski, velikosrpski redatelj i promotor! On je naime radio izborni spot za Živi zid kojeg je spremno i oduševljeno gurao N1 i Index kao medijski hit.

malagurski velikodušni donator Živog zidamalagurski radio spot za živi zid označeno

Nedavno je na stranicama Živog zida osvanuo i znakoviti komentar (koji je tamo dobio i najviše lajkova) o tome kako je Sinčić nakon Tita jedini kojeg bi navedeni komentator priznao kao “jedinog i pravog predsjednika” nakon Tita. Sada je sasvim jasno da je Živi zid stranački bazen sviih onih koji priželjkuju povratak Jugoslavije, tamnice hrvatskog naroda, tvorevine koje smo se krvavo i teško riješili  u Domovinskom ratu prije četvrt stoljeća.

sinčić ko tito komentar

O velikosrpskom redatelju Borisu Malagurskom koji je zadnjih godina često u svojim emisijama ugostio Ivana Pernara s kojim ga očito veže prijateljstvo i jednaki ciljevi, iscrpnije je pisao naš dopisnik iz Beograda Dragan Ilić.

Velikosrpski redatelj Boris Malagurski idol Ivana Sinčića

HOP portal