HOP

RABIN PREDVIDIO POBJEDU TRUMPA, ŠEŠELJ I PERNAR IZ PALA ZADOVOLJNI IZBOROM PREDSJEDNIKA SAD-a

Rabin i tumač biblijskih tekstova Matityahu Glazerson predskazao je da će Trump biti izabran kao američki predsjednik na ovim izborima te ustvrdio da je njegova pobjeda direktno povezana s podrškom Izraelu. Također je na hebrejskom povezao ime Donald s riječju predsjednik. Osim toga je čak pronašao poveznicu između imena Trump i mesija. Ukratko, ovaj rabin-vidovnjak  vidi Trumpa kao novog mesiju kršćanstva.

Sredinom kolovoza su stotine pristaša Srpske radikalne stranke (SRS) osudile posjet dopredsjednika Sjedinjenih Američkih Država Joe Bidena glavnom gradu Srbije Beogradu. Mnoštvo je marširalo ulicama Beograda, na čelu s čelnikom SRS Vojislavom Šešeljem, prije nego što je zaustavljeno na putu do Predsjedništva Srbije od strane interventne policije. Na ovom videu se jasno vidi za koga Šešelj lobira – za Donalda Trumpa.

Kao i rabin-vidovnjak, i kreatori Simpsona su također predskazali predsjedničku pobjedu Donalda Trumpa:

Prvi su Donaldu Trumpu na pobjedi čestitali Putin i njegov vazal Orban. Prvi zato jer u Trumpu ne vidi nikakvu zapreku širenju ruskog utjecaja po Europi, a drugi zato jer je Putinov poslušnik. Naši domaći Putinovi navijači koje predstavlja medicinski buraz Pernar oduševljeni su Pernarovom posjetom takozvanoj RS i Palama te pozdravljaju njegovu podršku Dodiku. Naše desničarske neznalice su temeljito zaboravile tko nam je u Domovinskom ratu dao konkretnu podršku, naime Clinton i njegova administracija. Za njih je Hillary Clinton, supruga Billa Clintona, utjelovljenje svega zla. Sada smo umjesto toga, u svjetskim razmjerima dobili utjelovljenje ludila?

Podsjećamo, prije nekoliko dana je Obama o Trumpu izjavio slijedeće:

“U protekla dva dana Trumpu je zabranjen pristup Twitteru – toliko malo su vjerovali u njegovu samokontrolu da su mu morali zabraniti Twitter. Sad, ako netko nije u stanju upravljati Twitter računom, onda nije u stanju ni upravljati šiframa za nuklearne napade.
Ako osoba u tri ujutro počne tweetati jer ga je komična emisija Saturday Night Live ismijala, onda toj osobi ne možete povjeriti nuklearne šifre” – rekao je sadašnji predsjednik SAD-a Obama o novoizabranom Trumpu.

HOP