HOP

SKANDALOZNO:PERNAROVA GLASILA OPTUŽUJU ‘EKSTREMNU DESNICU’, DOK PERNAR ODREĐUJE BROJ UBIJENIH ZA PROGLAŠENJE GENOCIDA!

Nevjerojatne gluposti piše portal za promidžbu najveće političke kurve, Ivana Pernara, tvrde pokvarenjaci da ekstremna desnica napada Pernara i “kako svi trebamo pogledati istini u oči.” Kojoj istini? Pernar ima 15000 kuna plaću i svađa se s kontrolorom u tramvaju jer ne želi platiti kartu? Za to je kriva nekakva ekstremna desnica?!

U Vukovaru je ubijeno strašno puno ljudi, ali na sreću to nije bio genocid, kaže u tom smislu Pernar. Na čiju to sreću?! Ili tvrdi nepismeni Pernar da je u Jasenovcu napravljen genocid, a da je Oluja etničko čišćenje. Čovjek treba biti ekstremist da shvati kako se radi o političkom idiotu? Škabrnja nije udovoljila Pernarovoj brojci za genocid, nisu ih dovoljno poklali? Ćelije? Sveti Rok? Slunj? Kijevo?

Klasična komunistička škola. Ako otkrijete politički kurvarluk, tada ste ekstremist. Možda zato jer je Pernar ekstremist, politički terorist, lijenčina i niškorist. I tko je uz njega stao? Hrpa neradnika. Već danas ova politička kurva tvrdi da Oluja nije bila etničko čišćenje. Kada je u Srbiji ili u rodnom gradu njegove bake Banja Luci, tada je sigurno etničko čišćenje, a kada se vrati u Zagreb, onda je Oluja legitimna akcija HV-a.

Pernarizam-politički debilizam u borbi za što veću plaću. Na tv-u bori se za siromašne, a u Saboru diže ruku za veće plaće. I sad se politička kurva bavi ekstremizmom desnice, dok pljačka aktiviste i ukopava ovršene u blato svojih laži.

Već je dojadio i Živom zidu, pa ga i oni šutnuše u stranu, iako se više ne zna u toj stranci falsifikatora, tko je čiji potpis skinuo i zašto, pa niti tko je član ovog kurvarluka.

Nepismeni Pernaru, pročitaj si ovaj proglas prije nego uključiš tu poganu jezičnu i pričaš o etničkom čišćenju, a to što tvojim roditeljima Crnogorci nisu porušili kuće po Cavtatu u Domovinskom ratu, ne znači da nisu bili obični ološ, a isto tako je znakovito da su baš tebe i tvoje zaobišli, dok je ostalima ta gamad sve zapalila.

HOP