HOP

‘Tedeschi u Podravku nećeš ući preko politike, ucjenama ili mogućim financijskim tranksakcijama’

Medijima

Predmet : reagiranje na izjavu Tedeschija : „ Naš uvjet za ulazak u Podravku je izlazak iz dioničke strukture „.

Tedeschi , Podravku su stvarali koprivničanci i podravci sa ciljem zapošljavanja i  razvoja našeg kraja. Koprivničanci i Podravci vezani su za Podravku kao Hrvati za Hrvatsku i zato tvoji pokušaji neće proći. Poziv i uvjet državi da  izađe iz dioničke strukture Podravke  je podcjenjivanje države , podcjenjivanje svih onih koji su stvorili Podravku,  vršenje medijskog pritiska na državu  kao da si  kralj kojem  treba predati Podravku.

Ako se država želi riješiti vlasničke strukture u Podravki,  onda prvenstvo imaju oni koji su je i stvarali, onda država  Podravku treba vratiti Koprivnici i Koprivničko – križevačkoj županiji.

Tedeschi u Podravku nećeš ući preko politike, ucjenama ili mogućim financijskim tranksakcijama prema  vladajućim strankama.

Podravku ćemo braniti  kao što smo branili Hrvatsku 1991. godine, a ako treba i barikadama.   Zar nisi shvatio da si u Koprivnici nepoželjan ?  Dobro mi znamo  kako si zaradio prvi milijun maraka !  Znamo tko si i zato prste k sebi. Pusti Podravku na miru i prekini je iskorištavati   za  dizanje  rejtinga   Atlantic grupi.

Koprivnica 09. veljače 2017.

predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava i kandidat za gradonačelnika Koprivnice

Dražen Keleminec