HOP

Leković s lažiranim životopisima ispred HND-a proziva Mamića

HND je odavno društvo novinara druga Saše Lekovića, provincijalca iz Križevačke srednje škole, koji vedri i oblači uz dirigentsku palicu provincijalca, tajkuna i kumrovečkog profesora Pupovca.

Ova dva srpska intelektualna primitivca već godinama su osnova jada našeg novinarstva, koje nema snage da se odupre srpskom primitivizmu, društvo  umjesto da se brine o spašavanju egzistencija novinara, širenju novih tehnologija, širi svoj komunistički primitivizam.

Razbijaju se nekakve ploče u toj zgradi HND-a uz popišanog performera Labrovića, prijeti na srpski pravoslavni Božić, štiti jugonostalgičare, jna kadar novinarstva. Tako je ovo udruženje na čelu s Lekovićem izdalo još jedno primitivno priopćenje i preporuku u stilu komunističkih mudraca da novinari ne odlaze na konferencije za tisak Zdravka Mamića, jer ih on redovito vrijeđa. I navodno ništa konkretno ne kaže.

Ovo sjevernokorejsko udruženje lekovićevaca zapravo se boji onog što je Mamić rekao i pokazao na zadnjoj konferenciji za novinare. Zašto? Jer očito lekovićevi cirkusanti ne znaju kako zaustaviti pandorinu kutiju.

Mamić je konačno bio manje narcisoidan i progovorio je o činjenicama na konferenciji za tisak. O Canjuginom upropaštavanju Dinama, koji danas živi u neviđenom luksuzu i ne mora nakon upropaštavanja Dinama jesti u Remetincu piroške sa sirom, već ugodno živi u svojoj vili sa svojom ženom Piroškom u elitnom dijelu grada, nekadašnji Dudek iz Ivanca.

Mamić je pokazao i sve anekse ugovora i mnogim začepio usta. Novinarima je jasno rekao da mnoge anekse nisu niti vidjeli, a pišu o njima, što je isto točno. Pišu jer drugovi iz komiteta to zahtijevaju. I pokazuju jad kao i drug i starešina, potomak Jna kadra Leković, koji jednom napiše i obznani jedan životopis, drugi put drugi, pa tako ispada da se u jednom trenutku i rodio, završio školu i dobio nagradu za jna luftbrenzersko novinarstvo.

Takvi kadrovi obrušiše svoj moral na Mamića, dok je lekovićeva bivša žena nazvala Lekovića klošarom, koji je živio na njenoj grbači. Sada je slugan političkih struja na zalasku. I živi na naš račun.

Mamić na ovoj konferenciji za novinare, napojio je i nažderao ekipu novinarskih uhljeba, a onda im pokazao kako nemaju pojma što je istraživačko novinarstvo, jer su po zadatku dobili selektivne dokumente da bi izvršili pritisak na sud. I na kraju je HND poput sjevernokorejskih novina preporučio da ta hrpa novinarskih uhljeba više ne dolaze kod Mamića. Naravno, jer će kao i obično ispasti budale, koje ako treba potopiti će i Luku Modrića, da bi korumpirano pravosuđe radilo uz novinare prčiju od zemlje.

Zato prilažemo sve Lekovićeve životopise pa neka on odgovori zašto bi netko bio na čelu HND-a s lažiranim životopisima i drugima dijelio šamare i preporuke što bi novinari trebali raditi.

Hop