HOP

Prijetnja amaterskom eksplozivnom napravom članici AHSP-a

Pogledajte dobro ove sve slike, znate li što je to?
Improvizirana eksplozivna naprava kućne izrade, u cijevi se još vidi barut i brtva, kao i čep koji je, vidi se, pukao plastični na dva dijela ali je imao lufta. A na početnom dijelu plastične cijevi dio gdje je bio fitilj (kad sam je pronašla iz vrha se osjećao miris baruta), naprava je eksplodirala i čep se morao prepoloviti i odletiti u smjeru tj. putanjom gdje je i postavljen. A postavljen ispod desnog rezervoara našeg auta, kome su prije tog iscijedili gorivo iz rezervoara ali ne skroz dno, tako da kad naprava opali auto s rezervoarom praznim a punog pritiska (nema zraka), odleti u zrak! Jer ako ima goriva u autu, ono će vam se samo zapaliti a ovako s pritiskom – leti u zrak!
Ovo se dogodilo, a našla ujutro, na bibinjskoj fešti Sv. Roka 16.08., znači u noći sa 16-tog na 17.08.
Isto tako, mislim da je ovo čisto zastrašivanje od strane na koju sumnjam, jer da se zaozbiljno htjelo dignuti mi auto u zrak, bilo bi to profi odrađeno!
Moj slučaj prijave prijetnji silovanjem od bivšeg načelnika N. Šimunića, upravo je u tijeku jer je otkriveno da on ima veze s eksploz. napravama i DORH radi na tome.
Prosle godine je bačena prava bomba na bibinjsku općinu, potom prije par mjeseci na bibinjsko lovačko društvo a POČINITELJI JOŠ NISU PRONAĐENI (??!)
Što mislite, bi li se počinitelji ovoga “uspjeli” pronaći?
I još ne samo što moj slučaj DORH istražuje, već izgleda da su propustili nezakonit upad bivšeg načeln. Općine Bibinje mom suprugu u majcinoj mu kuci, prijeteci i trazeci mene a zaboravljajuci da je protuzakonito došao prijetiti i napadati GORANA KINDU, PREDSJEDNIKA A-HSP OPĆINE BIBINJE I TO NA GORANOVOM TERENU!
Izvorni tekst sa profila fb Iva Kinda

Hop