HOP

Bernardiću zamjerili čestitku Bujancu sdpeovci slični onima iz 1945. koji su drugačije izbacivali kroz prozore!

Ovih dana mediji su isfurali glavnu priču oko vjenčanja Velimira Bujanca. Prvo je napao Zoran Jovanović zvani Šprajc Bujanca. Narugao se Bujancu u svezi svadbe.

Pa je krenulo dijeljenje po medijima video uratka sa svadbe. I mi smo ga dobili direktno od V. BUJANCA, ali smo odlučili kao i sve obiteljske stvari ostaviti dalje od medija jer ipak obitelj je svetinja i bilo kakvi  komentari nisu umjesni. Upravo to se počelo događati u svim medijima.  Neki su se rugali Bujancu, drugi su pljeskali, a mi smo procijenili da je to malo previše za suprugu koja nije medijski eksponirana. Poželjeli smo Bujancu sreću u braku, a ostalima prepustili komentare.

Ipak nas je iznenadilo ponašanje sdepeovskih političara Mrsića i Glavaševića koji su jako zamjerili svom predsjedniku Bernardiću jer je uputio čestitku Bujancu u svezi braka. Izgleda da svatko tko ne misli kao drug Tito i njegovi sdepeovski podanici nesmije niti živjeti niti stvarati obitelj. Katasrofalna netolerancija na nivou sitnih duša. Ovo je dokaz kako misli titova omladina. Isto onako kao i 1945. godine kada su bacali kroz prozore građane koji su drugačije mislili. Nemojte misliti glavom umjesto vas će misliti komunistička bratja i odrediti s kim se smijete ženiti.

HOP