HOP

Tiskovna o Pupovcu: ‘Kada će Hrvatska zatražiti ukidanje terorističke organizacije Biro Krajine i uhićenje Vučićevog čuvara V.Vidovića, zločinca u Škabrnji!’

Konferencija za tisak AHSP-a Dražena Keleminca pred odjama Milorada Pupovca sve više postaje zanimljiva. Za razliku od ostatka desnice koja raspravlja o pločama i pozdravima Keleminec se usredotočio na par važnih detalja.

Kakva je to koalicija Plenković-Pupovac kada Milorad Pupovac obilazi Srbiju i genocidnu tvorevinu RS kako bi dobio podršku za svoje nacionalističke ispade i tako pristiskao vladu?  Isto tako nije jasno kako četnici Vučić i Dodik mogu raspravljati o braniteljskom zakonu RH ako su baš oni rušili Hrvatsku i poticali mržnju, zajedno sa braćom od Pupovca. Keleminec je prisutnima podijelio dokument iz kojeg je vidljivo da su i braća od Pupovca bila rušitelji države Hrvatske.

Najvažniji djelovi govora Dražena Keleminca upućeni su premijeru Plenkoviću. Plenkovića Keleminec pita zašto do sada hrvatska diplomacija nije uvjetovala Srbiji ukidanje terorističke organizacije Biro Krajine i zatražila uvođenje sankcija protiv Srbije jer tom terirističkom organizacijom upravlja se iz Beograda, a Srbija ju redovito plaća iz proračuna da bi se stvarala pobuna Srba u Vrginmostu i Vojniću.

Vlada Krajine u izbjeglištvu-Biro Krajine

Isto tako Keleminec se pita kada će Hrvatska zatražiti izručenje Vasilija Vidovića, niškog specijalca koji je bio dio vojske Ratka Mladića i  glavni je koljač u Škabrnji. Isti taj Vasilije Vidović bio je i osobni čuvar Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića do 2008. godine. 

 

Napad na Vučića i Šešelja u Sarajevu, doveženi su Vučić i Šešelj u Toyoti na kojoj je lubanja ubijenog muslimana, vozilo je vlasništvo Vasilija Vidovića. Danas bi takvi monstrumi zajedno sa Pupovcem krojili braniteljski zakon. 

 

Prema saznanjima našeg portala Vidović je sudionik i ubojstva muslimana u Stupnom dolu za koji se tereti  general Praljak.

Keleminec je ponovio da ga DORH progoni kao divlju zvijer zbog Pupovca, dok ništa ne poduzima protiv Pupovca u svezi 7 kaznenih prijava pravnika Nenada Vlahovića. Isto se pita zašto DORH ništa ne poduzima protiv članova SDSS-a iz Vrginmosta koji ugnjetavaju obitelj Dragić, zbog nacionalne pripadnosti djece. O tome mejnšit mediji sigurno neće ništa prenijeti s konferencije za novinstvo D. Keleminca, te na taj način će štiti kriminal oko Pupovca i čuditi se kako ih narod proziva da su krivi za situaciju u zemlji.

Nakon objave ovog članaka nakon pet minuta Facebook nas blokira u dijeljenju. Očito je članak pogodio u sridu. Isto nam se dogodilo i nakon objave članka o prosvjedu protiv pravosuđa u Rijeci o kojem nisu izvještavali vodeći mejnšit mediji. Javnost ne treba saznati istinu, informacije se kreiraju u mejnšit medijima kako vladajućima odgovara, a Facebook se trudi držati korak s njima!

Na stranicama Media grupe možete vidjeti konferenciju za novinstvo bez cenzure:

https://www.facebook.com/Media-grupa-1733470130284558/?fref=ts

 

HOP uredništvo