HOP

Direktno se izruguje sa katolicima na Uskrs, glupim šalama i ismijava Keleminca koji jedini ima petlje stati pred Pupovca!

Rijetko viđena gluposti na Direktnom, portalu koji podržava HDZ.

Portal je već poznat po skandalu da nije htio prikazati emisiju Velimira Bujanaca u kojoj otkriva Bujanec kako Cvitan izbacuje iz istrage o Ovčari policajca koji je povezao taj zločin sa pupovčevom terorističkom strankom, a koja je hadezeovski koalicijski partner.

https://direktno.hr/direkt/ukida-se-financiranje-pupovcevih-novosti-117956/

Dio specijalnog rata koji vodi HDZ i Direktno protiv Keleminca vidi se u ovom priglupom tekstu;

“Keleminec poziva građane da se pretplate na Novosti

A Dražen Keleminec, koji je spaljivanjem Novosti dosad sramotio sve poštene desničare, najavljuje da će se sada na njih pretplatiti. Poziva i ostale građane da učine isto.

Inače, članove Savjeta imenuje Vlada iz reda osoba koje predlože vijeća nacionalnih manjina, istaknutih kulturnih, znanstvenih, stručnih, vjerskih djelatnika koje predlože udruge i druge organizacije manjina, vjerske zajednice, pravne osobe i građani pripadnici nacionalnih manjina te da su članovi i zastupnici nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru.”- komentari govore koliko je pogodio u sridu.

Ovo je dio prvotravanjske šale  hadezeovog portala. Zašto je povezao Pupovca i Keleminca? Želi lukavo ugurati u glave ljudi da zapravo Keleminec i Pupovac surađuju i Keleminec sramoti desnicu, dok ju HDZ štiti koalicijom sa Pupovcem. Vjerojatno zato ima toliko tužbi Keleminec od strane policije? I tako umanjiti ono što se vidi i iz zrakoplova F-16, 30 godina straog, da Pupovac surađuje sa Plekijem, širi četničiju po Hrvatsku u dosluhu sa Vučićem.

Nije dovoljno da  se predsjednica ukenjala ulizivajući se zločincu Vučiću, sada Direktno izruguje Keleminca na Uskrs, radeći budale iz građana na Uskrs i svjesno stigmatizirajući Keleminca kako to već godinama radi vodeći četnik u Hrvatskoj-Pupovac i njegova četnička pravoslavna crkva prepuna terorističkog ološa.

Keleminec se usudi jedini od cijele desnice zapaliti teroristički list Novosti, dok se ostatak desnice boji priči zgradi u kojoj se nalazi jugo-četničko leglo na čelu sa Pupovcem, koje godinama širi zlo po Hrvatskoj. Koliko je ostatak desnice usran govori i činjenica da mora pisati ovakve pamflete kako bi smanjili svoju frustraciju što nemaju muda, nitko od njih priči ovom bolesniku i njegovoj novinarskoj žgadiji.

U novom broju Novosti po narudžbi Plenkovića, ovi bolesnici napadaju Plenkovića, da se Plenković dopadne Hrvatima, jer ipak je uvalio kajlu Hrvatima sa istambulskim sranjem , pa sada ga pupovčevi manipulatori oliti novinari moraju prikazati ekstremistom.

Jest on ekstremista, ali kao i onaj Račan, ekstremno nas zajebava i radi budalama preko Direktnog i Novosti na sam Uskrs.

HOP