Sisak podružnica četničkog pravosuđa: Četnici prijetili zapaljenjem kuće Hrvatima-oslobođeni optužbe !

0
2508

Hrvatska je pod pravosuđem koalicije Plenković-Pupovac i radi iz Hrvata budale, iz žrtava još veće žrtve, sve kako bi Milorad Pupovac bio zadovoljan.

U Slučaju  na sudu S. Đoje i njegove obitelji, koja je živjela u Podgorju, na Banovini, te prijave  prijetnje nekadašnjeg teroriste Vlade Vrge i njegove žene Seke od strane obitelji Đoja, kako će zapaliti kuću obitelji Đoje, sud u Sisku je donio oslobađajuću presudu za Vladu Vrgu i Seku Vrgu.

Vlado Vrga se slikao za vrijeme rata na haubi Zastave 101 sa nožom i puškom, ponosni četnik, koji je lagao kako je u ratu bio samo kuhar. Poslije rata ta ološ je progonila Hrvate, a njegovu obranu su plaćali Pupovac i vlaj Linta iz Beograda. Tako će i ove troškove suđenja platiti Miodrg Linta vođa četničke vlade Krajine u Beogradu. A Srbi rade na sisačkom sudu što žele! Obitelj Đoja nakon što je protjerana iz Podgorja potucala se po napuštenim stanovima, a ovo dvoje nasilnika dobilo je stan u centru Vrginmosta, iako imaju više kuća u obiteljskoj lozi…

U slučaju ubojstva mlađih punoljetnika Hrvata od strane srpske zvijeri B. Šapića, ubojstva  Hrvata Horvatića i Vučkovića, sud je ovom ološu smanjio kaznu za punih pet godina, a očekuje se smanjenje kazne na svega deste godina za dva malada života. Vrhovni sud navodno preinačuje presude, jer ekipa sudaca se prežderava u tom kraju na račun ubijenih osoba.

HOP