HOP

Dronovi, HP 47 , služili su za čuvanje zločinca Vučića od strane našeg MUP-a, dok danas emigranti ilegalno ulaze bez kontrole!

Osiguranje Aleksandra Vučića od strane naše policije za vrijeme posjeta Hrvatskoj je bila premijera protudronske puške HP 47 za koju je MUP natječaj raspisao lani u kolovozu, oružje isporučeno u studenom, javnosti je prvi put predstavljeno 22. prosinca, što je učinio ministar Davor Božinović.

Policija je nabavila balističkie prsluke, plašteve i štitove, kacige s vizirom, EOD odijela i antidron puške i potrošiti više od 23 milijuna kuna. Policija raspolaže i sa najkvalitetnijim bespilotnim letjelicama. Takvom opremo bez problema je čuvan Aco zločinac. S druge strane sva ta silna tehnologija ne služi ničemu, odnosno nije upotrebljena u kontroli granice kod Topuskog, gdje svakodnevno prolaze skupne sirijskih mladića, koji ilegalno ulaze u našu zemlju, provaljuju u prazne kuće, te ih koriste za svoja skloništa na putu do Slovenije. To u prijevodu znači da policija koja je plaćena održavati red i mir, sada dopušta ugrozu sigurnosti, iako ima dovoljno tehnike spriječiti takve situacije. Ili je cilj ratjerati Hrvate i naseliti muslimane ?

Građani plaćaju policiju da im čuva imovinu i živote, a s druge strane veći broj mladih, divljih muslimana radi po našoj zemlji što žele ilegalno ulazeći u našu zemlju. Znači li to da je policija jedino spremna čuvati poredak i tajkune, dok građani su prepušteni sami sebi?!

HOP