HOP

Nekad napali u Češkoj Madeleine Albright zbog bombardiranja Beograda i proglasili ju fašistkinjom, zaboravili su Vukovar, Škabrnju…danas smo mi fašisti za Srbe

Madeleine Albright, američka državna tajnica za vrijeme vladavine Billa Clintona. Na predstavljanju svoje knjige  2012. godine Srbi su kao i svugdje u svijetu došli provocirati i nazivati nekadašnju tajnicu SAD-a fašistkinjom kao što su danas ista ta bagra naziva Hrvate fašistima, a sve ovjekovječuje televizija Niagara, srpskog profitera i niškoristi Novakovića koji je namještao UN-ovim vojnicima na Banovini oružje u kamione i poslije to snimao.

Ove ološi prozivaju SAD-e za fašizam, dok su na drugoj strani pobili tisuće Hrvata i muslimana.

https://novosti.re/vy8wiQxOdARseNwo/kosmetmadlenesi.html

Češki list “Lidove novini” naveo je da su demonstranti iz udruženja “Prijatelji Srba sa Kosova”  u knjižaru „Luksor“ došli s namjerom da provociraju tokom potpisivanja knjige „Praška zima: Osobnaj priča o ratu i sjećanju“, a u kojoj je ona, rođena u Pragu, opisala svoje djetinjstvo u vrijeme Drugog svjetskog rata. Danas Srbi pripisuje slične propagandne metode prema Hrvatskoj. Ojačali su svoje veze svuda po svijetu. Tako i u Češkoj.Događaj je star 6 godina.

 

 

Nedavno je delegacija četnika sa Banovine polagala vijenac u Češkoj. Svake godine Srbi sprječavaju čestitku mega popularne grupe Dire Straits u svezi akcije Oluje.

 

Uglavnom dok naša diplomacija i mediji su pod srpskom šapom mi spavamo, a četnička bagra stvara iz srpskog fašizma borbu za slobodu,  Draža Mihailović postaje antifašista i knjiga o njegovom antifašizmu se nalazi u senatorskoj knjižnici SAD-a. U svijetu četnici sve više postaju popularni. Priča o Jasenovcu diže srpske laži u nebo. Nas kao narod predstavljaju genocidnim, dok već sto godina rade genocid nad svim narodima u svojoj blizini.

Srbi su shvatili kako se to radi, napiše neki opančar knjigu o Srbima, dobije titulu doktora znanosti, knjiga se progura u svijet i laž postane istina. Svuda guraju svoje knjige i lažnu povijest, dok naša tragikomična šoping-diplomacija priređuje izložbe slika…Srbi sve koji misle nešto loše o njima nazivaju fašistima. Kako je svijet jako osjetljiv na riječ fašizam, jasno je da ih se svi klone i oni bez problema šire svoje laži. To je osjetila i državna tajnica SAD-a na svojoj koži. Iskoristili su beločarapaše iz Češke za svoje političke igre.

Naša diplomacija je odavno kapitulirala pred njihovim lažima.

HOP