HOP

Vijest o preuzimanju Agrokora od strane Migrite Oksane Dvinskykh objavili smo prije 2 mjeseca, sada je potvrđena!

13.4. 2018. godine digli smo buru ovim tekstom i dali informaciju koja tek sada izlazi na vidjelo jer je prije dva mjeseca bila odgođena zbog opasne političke situacije;

Direktorica Migrita Oksana Dvinskykh donatorica  HDZ-a, trebala bi stupiti na čelo Agrokora u ponedjeljak, kada Rusi preuzimaju Agrokor.

Zato je skrenuta pozornost sa Istanbulskom konvencijom u javnosti, tvrdi naš izvor iz vlade RH kako bi bio što manji otpor ruskom preuzimanju Agrokora. Putin je dobio ovu bitku i uvjet svog dolaska u Zagreb. Rusi su preuzeli Agrokor i time su naši političari ispunili uvjet dobrih odnosa sa Moskvom i nema prepreke dolasku V. Putina u Zagreb.

Kako do sada taj izvor iz vlade nije davao netočne informacije, ovaj podatak bi trebao biti prava bomba koja će prasnuti u ponedjeljak.  Radi li se o velikoj igri približavanja naroda ruskoj politici preko samog prosvjeda? Činjenica je da su  Rusi uložili najveći novac i time po tržišnim mjerilima postali vlasnici jednog dijela paketa. Hoće li obitelj Karamarko postati najmoćnija obitelj u zemlji?”

https://www.hop.com.hr/2018/04/13/rusi-dolaze-direktorica-migrita-oksana-dvinskykh-donatorica-hdz-a-preuzima-agrokor-u-ponedjeljak/

Bomba nije prasnula prije dva mjeseca jer se pripremao teren, ali je činjenica da smo prvi ovu informaciju objavili kao i sam pad Agrokora prije godinu dana. Zašto nije tada Ruskinja preuzela Agrokor?

https://m.24sata.hr/news/ulazi-u-agrokor-karamarkova-ruska-suradnica-kod-kolinde-576767

Teren je pripreman preko srbo-austrijanskih glasila, kako ne bi ometao popratne radnje. Inicijativa za referendum umirila je narod, jer je  prošla, a Agrokor je bio u trećem planu, pa su Rusi u tišini preuzeli veliki dio Hrvatske.  Tako to radi politčko- medijska ekipa. Tko je bio prije inicijative za referendum kod predsjenice baš tada? Željka Markić. Tko je sada bio kod predsjednice?Migrita Oksana Dvinskykh. 

O tome dva mejseca kasnije piše 24 sata, jer se teren pripremao za ovu situaciju nakon inicijative za referendum.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/poletajev-najavio-plenkovicu-cijeli-agrokor-prodat-cemo-za-najvise-3-ili-4-godine/7439358/

Novinari pišu po zapovijedi i dokauju vezu korupcije i medija kako bi se pomagalo politici. Na drugoj strani Plenković miče kadrove koji mogu ugroziti njegov podanički položaj prema Francuskoj i EU. Na vlast dolaze ljudi koji nemaju legitimitet. Ovaj refrendum još bi ih lakše počistio.

Pozdina jasna. Jedne drže Ameri, druge Rusi. Tko dobiva sami procijenite… Od domuljuba ni d. Glas narod ni po čemu nije bitan. Sav ovaj kaos oko nas je borba Amera i Rusa, te njihovih hrvatskih slugu. Ameri ne žele primat u gospodarstvu Rusa i preko ekipe koja nema legitimitet ruše sve političke inicijative druge strane. Narod iseljava.

HOP