HOP

Dodik i Plenković napravili svađu oko ratnog zločinca kako bi se skrenula pažnja sa zatvaranja arhiva!

Ovaj ANTIFAŠIST se zove Dane Lukajić.
Iz Banja Luke je, ali već jedanaest godina hoda po Hrvatskoj obilazeći sve partizansko-četničke derneke.
Do ovog vikenda!
Granična policija ga je uhitila jer je bio zapovjednik logora Manjača pokraj Banje Luke u Domovinskom ratu.
Kod tog logora je otkrivena masovna grobnica s 450 leševa.
Ima li ijedan ANTIFAŠIST koji nije četnički koljač?
Postoji li ijedan ANTIFAŠIST koji ima čistu, neokaljanu prošlost, bilo u Domovinskom ratu, bilo u razdoblju prije njega?- D. Vukić.

Hrvatskoj bi to bilo najpametnije da vrati  zbog dobrih odnosa koje njegujemo i pokušavamo izgraditi i s Hrvatima u BiH”, kazao je Dodik novinarima na Mrakovici gdje je sudjelovao u obilježavanju 76. obljetnice ofenzive koju su na Kozari provele njemačke i ustaške postrojbe u Drugom svjetskom ratu .

Naravno ovaj monstrum je i u toj situaciji za sve okrivio Hrvate. Jezivo nešto. Kriminalac Dodik traži povrat zločinca u svoju zemlju. I to sve u jeku kampanje u Saboru oko arhiva, mirovina i slučaja Šreter. Više je nego jasno da se i u ovom slučaju radi o orkestriranom političkom cirkusu Dodik-Plenković kako bi Plenković bio draži desničarima jer ih je prevario oko arhiva i odnosu prema arhivskoj građi koju će na neki način zatvoriti za javnost.

Ispada tvrd prema Dodiku iako je jasno da već 11 godina ovaj zločinac ulazi normalno u Hrvatsku. Sada očito služi za peglanje profila Andraja Plenkovića.

HOP