HOP

Vlahović: Kako mogu biti pravedni izbori u zemlji gdje glasuje 700 000 duhova

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

NEZAVISNA LISTA “NENADA VLAHOVIĆ” mr.iur ZA EUROPSKI PARLAMENT ——————————————–Predstavništvu komisije EU u Zagrebu
TRAŽI SE ODGODA IZBORA ZA EU PARLAMENT dok se u Registru birača ne izbrišu svi “lažni” birači .
OBRAZLOŽENJE ZAHTJEVA -Sukladno podacima kojo se opetovano ponavljaju u javnosti a koje je i Ministarstvo uprave prihvatilo ,da se Regostar birača mora “pročistiti” Navodno, radi se o brojci od preko 400.000 birača koji se nezakonito nalaze na spiskovima, lažno prijavljeni, fizički nestali ili na drugi način. To je i obznanjeno u slučajevima kod Vrgorca u Vinjanima donjim . U Vukovaru je svaki drugi birač navodno lažan.
Umrle osobe i sve s lažnim prebivalištima neophodno je brisati iz spiskova. Na opisani način brojka “lažnjaka” prelazi i 700.000 ! Činjenično je Hrvatska jedinstvena u svijetu prema ovakovim spiskovima. Tražimo odgodu izbora za EU Parlament sve do pročišćenja spiskova , a protivno i rezultatima izbora postigli bi i lažne rezultate.
ZA NEZAVISNU LISTU Nenad Vlahović mr.iur. U Zagrebu 7.8.2018
U Hrvatskoj se  još uvijek na glasačkim listićima ima više od 370 000 nepostojećih birača, a  koji odlučuju i lažiraju  se svi izbori.
Zanimljiv je tema zašto Bandić dobiva izbore u Zagrebu. On osobno kontrolira 40 000 glasova koji su upitni, prema nekim informacijama, ne izlaze na biralište, a glasuju za njega.Registar i popis birača svih građana koji žive izvan Hrvatske vodi Grad Zagreb, a sve izborne podatke obrađuje Apis kojemu je u djelu vlasnik i Grad Zagreb i imaju u nadzornom odboru svog čovjeka.
Jesu li to pravi razlozi ovakvog  političkog bučkuriša u našoj sadašnjosti?