HOP

Hrvatska ima veće cijene hrane od Njemačke- time se tjera svjesno narod u druge zemlje

Na djelu je plan porobljavanja Hrvatske- planom masonerije.

Prvi segment je bila pljačka banaka i ovladavanjem bankama. Danas Hrvatska ima tek par banaka u vlasništvu, sa najlopovskijim ovršnim zakonom je porobljeno preko 300 000 ljudi. Oni su blokirani i uništeni. Mnogi od njih su otišli iz zemlje. Strane banke promoviraju najviše projekte svoje zemlje.

Odlaskom iz zemlje vlasti ne moraju plaćati socijalne naknade, ne moraju se plaćati doprinosi i plaće, a iseljenici slanjem novaca obiteljima jačaju tržište deviza. Još jedan segment protjerivanja Hrvata su cijene.

Jedan od načina ponižavanja Hrvata je agresivna ekstremistička politika Milorada Pupovca, koji nakon strašne agresije Srbije silno insistira na povlaštenom položoja baš Srba, koji dominiraju u medijima, kulturi, politici i svojim djelovanjem svjesno izruguju državu.

Usporedbom cijena Njemačke i Hrvatske vidi se da su mnoge cijene u puno razvijenijoj Njemačkoj znatno niže. Loš bankarski sustav, propast tvrtki, neredovite plaće, političke ucjene naroda i strašno visoke cijene hrane tjeraju narod u druge zemlje.

HOP