HOP

Neviđen skandal : Policajka u odori policije radi u lokalnoj birtiji srpskih ekstremista

Kraj policajaca općine Gozd godinama su se potkradale šume, provodio krivolov od kojeg su najviše koristi imali restorani u Zagrebu. Krivolovci redovito su bili srpski ekstremisti, koje je policija prikrivala.

Ipak najkomičnije  što je ova nakaradna i nesposobna policija napravila je svakako ponašanje policajke Katarine Kutele. Ova policajka vodi kafić svoga oca Božidara, jer je ovaj često pijan i van stroja, a najbolje je kada lokalne četnike, danas ugledne članove općine Gvozd dvori kao konobarica u odori hrvatske policije. Otac pijan izvodi striptiz, a kada ga nema onda se možda malo duže zadržao na psihijatriji. Takvima općina daje prostor u najam!

U kafić Vikotorija, redovito dolaze lokalni četnici, nekadašnji članovi račanove partije komunjara SDP, Pavo Dugošija (čiji sin isto radi u policiji), Pero Miličević i Vlado Gabrić i ostala došunička ekipa srpskog zločinca i teroriste sa Banovine Đure Škaljca, kao što slika i prikazuje.

Škaljac se obogatio na pljački protjeranih Hrvata i četnicima je bio svodnik koji je otete muslimanke  za vrijeme rata pronalazio  za grupna silovanja.  Jedna muslimanka je imala svega 15 godina. 

U kafić dolazi i načelnik Vrga (SDSS), desna ruka Đure Škaljca za Banovinu. I naravno donačelnik općine, nekadašnji načelnik, danas novopečeni i osuđeni kriminalac Branko Jovičić iz SDSS-a. Pupovčev čovjek od povjerenja.

Milan Vrga na skupu četnika u Slavskom polju pijan kao majka prijeti lokalnom četniku.

Branko Jovičić je  nekadašnji terorisit koji je topovima gađao Karlovac. On je ovom lokalnom pijanca dao prostor grada Vrginmosta da bi se u miru okupljali srpski ekstremisti, koje služi hrvatska policajka!

Čudite se što Srbi u Beogradu, poglavito nekadašnji teroristi Škaljac i Linta imaju baš sve podatke što policija u Gvozdu radi i valjda vam je jasno tko štiti kadrove četnika u općini.

Na slici Miodrag Linta, desna ruka zločinca Ace Vučića sa Škaljcem i njegovim rođakom, koji je bio zapovjednik logora Vojnić. Sa svima njima umrežen je Milokrad Pupovac. Na slici su sa zastavom kordunaške vojske.

Socijalnu službu u Glini drže majka i kćer Sužnjević, a otac je bio sudac u genocidnoj tvorevini SAO Krajina!

Sretan vam Dan neovisnosti!

HOP