HOP

Vučić priznao da je četničke govore održao i u Vojniću i u Slunju, a četnici su potvrdili da su bliski sa srpskom crkvom!

Dajemo na uvid  priopćenje četničkog pokrete, ravnogoraca iz kojeg se vidi da imaju podršku srpske crkve, srpske države koja ih obilato financira, te obilaze vojne vlasti Srbije. Priopćenje je iz ožujka mjeseca.

Ista ta SPC u Hrvatskoj bez problema širi četništvo, dok je ustaški pokret zabranjen. SPC  dok širi  po Hrvatskoj četništvo cvili o ustaštvu, pa nije jasno što naše službe uopće rade na terenu.

Izuzetno cijenjeni niški specijalac kod naše ministrice Obuljen.

Srpski šifrant zločinca F. Simatovića, radio za vrijeme rata u Vojniću, danas cijenjeni svećenik u Korenici, te osobni vozač glavnog SPC četnika u Hrvatskoj Gerasima.

“Ravnogorski pokret i ove godine kao i prethodnih, organizirao se i došao za Sretenje u Orašac, i uz SPC. i svoj pravoslavni narod, ispoštovao obilježavanje Prvog srpskog ustanka pod vodstvom Vožda Karađorđa i srpskog ustanika, kao i Dan državnosti Srbije.

Za nas ravnogorce, velika je čast da je 15. veljače 2018. god, na Sretenje u Orašcu, svijetu arhijerejsku liturgiju u 9 sati služila njegova svetost patrijarh srpski Irinej, vladika Jovan Šumadijski i svećenstvo SPC. Liturgiji su prisustvovali ravnogorci, monarhisti i veliki broj Srba iz cijele Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i emigracije. Nakon svete liturgije, parastos Karađorđu i ustanicima služen je ispred spomenika Karađorđu u Orašcu, a parastos je služio Njegova svetos Patrijarh Srpske g Irinej, vladika Šumadijski Jovan i svećenstvo SPC. u nazočnosti državnog vrha, predsjednika Srbije, predsjednika Republike Srpske, predstavnika Srba iz Republike Srpske Krajine i predstavnika vlade Srbije i Republike Srpske kao i mnogobrojnog srpskih naroda koji je došao da ispoštuje obilježavanje Prvog Srpskog Ustanka i dana državnosti Srbije. Položeni su vijenci ispred državnog vrha u prisustvu garde Srbije i uz skroman kulturno umjetnički program završen je državni protokol. Potom su ravnogorci i monarhisti nastavili do Aranđelovca gdje je o.O Aranđelovac bio domaćin ravnogoraca za Sretenje, gdje je pripremljena trpeza ljubavi za braću ravnogorce iz svih oblasti Srbije, kao i za goste Ravnogorskog pokreta koji su pristigli i svima im se zahvaljujemo na prisustvu.

Predsjednik Ravnogorskog pokreta se braći iz Emigracije unaprijed zahvaljuje za povjerenje i pomoć u budućim aktivnostima. Ravnopravni pokret tradicionalno surađuje s općinskim vlastima i SPC godinama. “-pišu četnici iz Ravne gore

Srpski pokvarenjaci danonoćno urliču o ustašama, a na drugoj strani propagiraju zločinački četnički pokret. Lažljivci.

Na čelu tih lažljivaca je i Vučić koji se kleo kako nikada nije neke riječi izgovorio u Glini o Velikoj Srbiji 1995. godine, za šovinizam se nije želio ispričati a na kraju je priznao da je takve govore održao i u Vojniću, te u Slunju pred okupljenim četnicima…

HOP