HOP

Još nismo potpisali ‘Markešku deklaraciju’, a u zgradi HNB-e već je instaliran ured ‘IOM ‘za migrante!

IZDAJA IMA RAZLIČITA LICA a ova se odvija transparentno

U ulici Račkoga na broju 3 je jedan od ulaza u HNB. S lijeve strane je  ploča s natpisom HNB. S desne strane se odjednom našla jednako zlatne boje ploča s natpisom IOM UN MIGRATION. IOM je skračeno od International Organization for Migration, tijelo koje upravlja akvizacijom migranata, organizacijom njihova putovanja, njihova rutiranja i trgovačko- poslovima vezanih za migracije. IOM bi prema, programu usvajanja UN-ovog Globalnog sporazuma 10 i 11. prosinca u Makareshu, trebao postati članicon UN i time do sada ne transparentan način ove organizacije, učiniti transparetnim, i obvezujućim za sve članice UN. Na ovu organizaciju odnosile su se riječi Trump-a, 25. rujna prije zasjedanja Generalne skupstibe UN da ‘ Migracijama ne bi trebale upravljati međunarodno tijelo koje nanosi tetu našem narodu.’

Tražimo odgovor od predsjednice koja je bila zamjenica predsedatelja UN ove skupštine u rujnu štp ova organizacija radi u zgradi HNB kao i postavlanje istog pitanja saborskih zastupnika predsjedniku vlade u samom saboru u četvrtka.

Zgrada HNB-a je zaštićen kulturološki spomenik i poznato djelo čuvenog zagrebačkog arhitekta Kovačića.

Izgledno je da se svaki nagrađen guverner HNBa, nagrađuje se zbog rasprodaje vrijednosnih portfelja države Hrvatske. Ne može se a ne zakljućit da je i prošlomjesečno proglašenje aktualnog guvernera za najboljeg guvernera ovog dijela Europe usko povezana sa daljnim urušavanjem Hrvatske.


24.listopada ove godine, guverner Vujčić za RTL Direktno kazuje da je stanje glede nedostatka radne snage u RH alarmantno i da Hrvatska mora uvesti pola milijuna radnika pod hitno. I to izgovara čelnik institucije čija je monetarna politika isključivo bila i ostala u funkciji gašenja svake proizvodnje i povećanja nezaposlenosti. Očito rješava on to efikasno uz pomoc IOMa čiji je  stanodavac. I eto radne snage u Kladuši na graničnom prijelazu Maljevac.

Na natpisu kojeg uzdignuto visoko drži migrant piše: ‘Dajte mi da uđem i glasam za HDZ.

G. M. fb profil

HOP