Glumica Inge Ilin zlostavlja unuke mjesecima bez prave reakcije države, dok se država bavi Penavom i huškanjima Pupovca!

0
3725

Pakao u Hatzovoj  se nastavlja. Već smo pisali o stalnim fizičkim napadima i zlostavljanjima koja provodi nekadašnja glumica iz Bulajevićeva filma “Vlak bez voznog reda”, Inge Ilin, a koju sustav štiti iako svakodnevno vrijeđa ukućane napada djecu, tek punoljetnu, fizički nasrće. Danas ujutro je ponovo oko 5 sati pozvana policija na intervenciju, jer je Ilinova napala ukućane fizički u 5 ujutro. 

Petrinjska_Street_and_Pavla_Hatza-3

Policajac M.K. nakon silnih intervencija konačno odvodi Ilinovu u Vrapče, ali tamo se ponovo događa obrat. Zlostavljačicu puštaju da se vrati doma! Dobro ste pročitali, nakon što je neupitano utvrđeno njeno divljanje psihijatrica Bačeković pušta Ilinovu doma.

inge

Iz filma “Vlak bez voznog reda”

Razlozi puštanja su bizarni. Bačeković je rodbini rekla da svako zlo nije i za psihijatiju, odnosno da ta osoba po njoj nema dijagnozu!. Znači po ovoj vrloj psihijatrici osoba koja te fizički napada u 5 ujutro, prijeti ti, urla i manijakalno zlostavlja ukućane, ta osoba nema dijagnozu. Kada je rodbina pitala doktoricu kako se zove, ista se izmotavala da sada ima drugo prezime, a da se potpisala drugačije… Igra li se ovdje igra? Čak je toliko doktorica bila bezobrazna i ustanovila  “stručno” kako je oštećena osoba u lošijem stanju nego zlostavljačica. Po logici ove stručne osobe silovana osoba bi se trebala bolje osjećati od silovatelja. Ma nema što genijalne prosudbe stručnjaka!

Policija prve postaje Zagreb dobila je prijavu slučaja prije 2 mjeseca. U ta dva mjeseca policajac na slučaju, izvjesni Šuvak nije ispitao dvije mlade zlostavljane djevojke 2 mjeseca. Jednoj od zlostavljanih osoba objasnio je da policija reagira sa odvođenjem u  Vrapče tek nakon učestalih poziva ? Znači osoba mora ispuniti kvotu prema ovom pametnjakoviću da bi reagirala.

Na slučaju Penava i sliku djece okrenutu leđima reagirala je odmah! Znači li to da mi imamo političku policiju? Ili Pupovčevu policiju imamo? Policija služi za političke obračune, narod ju plaća, a u konkretnom slučaju ne reagira kako treba? Policajac Šuvak je dotjerao do te situacije da jedna mlada osoba ostala je na liječenju nakon divljanja ove zlostavljačice koja nije poremećena osoba za ekipu iz Vrapća!

Najbolja prijateljica Ilinove je nekadašnja druga žena šefa CK grada Zagreba, a znamo koliko je crveno obojana policija u Zagrebu…

Nije li smiješno da psihijatar nasjedne ili je u igri sa jednom glumicom, te povjeruje da je s njom sve u redu, a napada ukućane u 5 ujutro?…Pa i sam Bulajić je tvrdio da je jako talentirana. Očito ona svoj talent troši na iživljavanje prema ukućanima, jer zna da ju očito sustav štiti.  Kakav je to “prijatelj” odvjetnik koji potencira svađu?

Prema saznanjima ukućanima i ispisu poziva jasno je da Ilinova često komunicira sa sutkinjom Aračić i kćerkom nekadašnjeg šefa CK koja je danas odvjetnica. Doznali  smo i da je baš zet te sutkinje prije smrti koristio kuću glumice na moru za iznajmljivanje. Ona ga nije prijavila redovitim putem, nije potpisala sa njim ugovoro o radu i cijela stvar je prijavljena nadležnim službama koje ništa nisu odradile. Osvećuje li se sada sutkinja Aračić preko ostarijele glumice obitelji?  Ili je nanjušila zlatnu koku?

Država Hrvatska  je preko nekoga u pravosuđu zataškala veliki skandal muža Inge Ilin koji je bludničio pred unukama. Iako su djeca ispitana, policija i pravosuđe su zataškali slučaj. Otvoren je tek prošle godine na traženje odvjetničkog ureda Čipčić, ali je u međuvremenu seksualni prijestupnik umro i njegova ljaga sa njim. Iste unuke nastavila je i Inge Ilin zadnjih mjeseci zlostavljati i jedna od njih kako doznajemo se liječi od silnih divljnja glumice, za koju doktorica u Vrapču ne zna ustanoviti dijagnozu, pa ju pušta van ustanove da i dalje zlostavlja obitelj. 

Više je nego jasno da ekipa koja potpaljuje vatru, očito se želi domoći bogatstva u narušenim odnosima.

Iz svega je jasno da je Inge Ilin lažući u obrani svoga muža kada je bludničio nad unukama sudionik u kaznenom djelu za koje nikada nije odgovarala, da je nastavila sa divljanjima koja su zaštićena od vlasti, policije i pravosuđa…

Zanimljivo kako je isto to Vrapče utrpalo u bolnicu političara M. Franciskovića i pukovnika Kakarića kada su otkrili političku korupciju, a jedna zlostavljačica za njih nema dijagnozu.

U slučaju da se nastavi nasilje države prema ukućanima u P. Hatza  mi ćemo pustiti strašne snimke divljanja u javnost jer nam je zaštita djece najvažnija. Policija je bila dužna izvjestiti žrtve da se zlostavljačica vraća doma. Nije to učinila iako to u zapisniku piše i time je prekršila zakon!

Dragan Ilić

HOP