HOP

Bujanec protiv novinara Dnevno hr. podnio tužbu, Keleminec sprema tužbu protiv MUP-a !

Kreću nove tužbe u Hrvatskoj zatrpanoj tužbama, D. Keleminec će tužiti policiju jer ga je kako kaže bez osnove držala u Jasenovcu. Kako doznajemo policija mu je gurnula dokument za širenje međunacionalne mržnje da potpiše, ista ta policija nije pokrenula postupak za širenje mržnje četniku Linti, koji je stajao kraj Pupovca u koloni kod Jasenovcačkog spomenika.

Sa Lintom je bio srpski fašist Mile Šapić , što policiji nije baš previše bitno.


“Dana 14. travnja 2019. godine uhićen sam u kafiću sa svojim kolegama u 08, 00 sati u jutro u Jasenovcu. Uhićenje je snimala kamera HTV – a !!
Odveli su nas u policijsku postaju Novska i tamo držani sedam sati. To je stari komunistički sistem za vrijeme Tita, kada su uhićivali svoje protivnike i kada je Tito otišao pustili. Tako je bilo i sa nama. Kada je drug Tito Plenković otišao, pustili su nas jer nisu imali elemenata za prekršajnu ili kaznenu prijavu.
Uhićenje i oduzimanje slobode bez ikakvog povoda je kršenje ljudskih prava u Hrvatskoj. Moram naglasiti da sam slobodan građanin i da se imam pravo kretati po Hrvatskoj. Zabranu kretanja mi može zabraniti samo Sud , a ne policija.
Zbog kršenja mojih prava  i  prava mojih prijatelja ide sudska tužba, a što se tiče HRT-a upućujemo Vam prosvjed jer ste po nalogu vrha Vlasti cenzurirali uhićenje i kršenje mojih osnovnih ljudskih prava.
HRT nije televizija HDZ-a i Andreja Plenkovića već televizija Hrvatskog naroda.
I da sam kojim slučajem u Jasenovcu ubijen po nalogu HDZ-a i Andreja Plenkovića , a da ste moje ubojstvo snimili, Vi bi to cenzurirali , a to bi bilo na vašu sramotu.
Prije svakih izbora izmišljate nove likove kao na primjer Darije Orešković i puštate je kao neku značajnu osobu , a kad je u pitanju Dražen Keleminec koji se politikom bavi 28 godina onda za vas ne postojim. Da ispričavam se postojim samo kad su izbori i kad mi po Zakonu morate dati prostor.
Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i stvarao sam ovu Hrvatsku , a sad oni koji su ubijali i palili po Hrvatskoj su pozivani kao ugledni gosti na HRT.
Danas Hrvatska treba biti demokratska , a ne totalitarna država , a javna televizija u službi Hrvatskog naroda , a ne HDZ i SDSS-a !”

 

Druga tužba koja je očito pokrenuta krenula je od strane V. Bujanca , koji je tužio novinara Dnevno hr. Vlahovića koji ga je kako nam je rekao neovlašteno snimao i stavio snimku na Youtube.

Dnevno nije objavilo dokumente koji očito kompromitiraju Neovisne za Hrvatsku, a za koje Vlahović tvrdi da ih je dobio od Bujanca, ali je napalo Bujanca zbog toga i kako tvrdi Bujanec neovlašteno snimalo.

Dokumenti koje je po Vlahoviću dao Bujanec Dnevno.hr nisu sporni, ali je svakako sporno neovlašteno snimati i nakon svega razotkriti izvor informacija, što je Vlahović učinio. To će im sigurno pomoći kao portalu u daljnjem radu.

Ako je htio upozoriti na moralnost novinara Bujanca, to je učnio krajnje nemoralno. I potpuno bespotrebno. Ispalo je sve jako pristrano, da štiti interes Neovisnih, što nije posao novinara. Podaci koji su izašli na HOP portalu potakli su cijeli ovaj cirkus oko Bujanca.

Jonjić je nakon kardinalne gluposti u EU parlamentu i slikanje sa srpskim lobistima brže bolje napao Ružu Tomašić da je hadezeovka. A Dnevno je odlučilo rasčerečiti Bujanca.

Za javnost je bitno da izađu ove informacije, jer narod mora imati jači argument protiv političara koji ih rade budalama,   a  koje oni plaćaju.

Dnevno je očito to htjelo prikriti, a kada nisu uspjeli u tome onda  su sve prebacili na Bujanca.

Zanimljivo da niti drugi portali to nisu htjeli objaviti, jer je očito bolje prodavati rog pod svijeću.

 

Kako vidimo bez obzira što Vlahović optužuje Bujanca da “izdaje” Neovisne Hasanbegović i Bujanec se slikaju zajedno…to potvrđuje našu informaciju kako Hasanbegović nije podržavao Jonjića da posjeti srpske lobiste.

I.D.

HOP