Glumica iz Bulajićevog filma Inge Ilin osuđena za nasilje prema unukama

0
2537

Inge Ilin poznata glumica iz križaljki, a manje po svojim ostvarenjima, glumica iz filma “Vlak bez voznog reda”, režisera V. Bulajića, osuđena je za nasilje nad svojim unukama, koja je mjesecima zlostavljala, pa  je jedna od njih potražila i zdravstvenu pomoć.

inge-ilin

Kako doznajemo vodi se i postupak  za zlostavljanje kćeri, koju je vrijeđala i fizički napadala. Sud je nešto poduzeo tek kada su policajci čuli strašna vrijeđanja jedine kćeri. Ilinova je više vezana za imovinu nego za obitelj, te je ova situacija produkt takvog ponašanja.

Na sudu je brani Koraljka Tomašić, kćer visokog funkcionera partije, potpredsjednika skupštine grada Zagreba u vrijeme Jugoslavije, muža najbolje prijateljice ove glumice.

Zanimljivo da se pokrenuo postupak i protiv njenog supruga za zlostavljanje unuka kada su bile maloljetne, ali su to “antife” držale u ladici do njegove smrti.

Kćeri zamjera prohrvatske stavove, te će i to suđenje biti vrlo zanimljivo, jer ona to zove domoljublje ustaškim stavovima.  Kćer je vrlo aktivno djelovala u EU za vrijeme agresije na Hrvatsku.

Čini se da su se antife digle na zadnje noge.

I dok se ona ruga kćeri zbog prohrvatskih stavova bilo bi zanimljivo objasniti oznake na vojnoj odori njenog oca. Jesu li je partizani, komunisti upravo zbog toga uzeli za taj film kako bi njena sudbina pokazala da su oni prava strana?

Film je snimala kao maloljetna osoba, kao i škakljive ljubavne scene, pa je morala bit sa njom prisutna i majka.

“Zaslužna glumica” koja je snimila samo jedan propagandni film o naseljavanju ljudi iz pasivnih krajeva u opljačkane kuće Nijemaca poslije 2. svjetskog rata pod stare dane sramoti obitelj.

HOP