GONG blizak SDP-ovim komunistima moći će skidati sa Facebooka tekstove koje on proglasi nepoćudnima!

0
4423

Na medijskom nebu hrvatske pojavio se još jedan projekt – Faktograf.hr. Riječ je o zajedničkom projektu Hrvatskog novinarskog društva i GONG-a, čija je svrha metodom provjere činjenica, koristeći pouzdane izvore, (pr)ocjenjivati točnost i utemeljenost izjava kojima nas svakodnevno zasipaju naši političari i političarke,  a kako bismo spriječili da dovoljno puta izrečen neutemeljeni stav u javnom diskursu postane neprikosnovena činjenica… pišu iz kontroliranog  HND-a.

Screenshot_20190429-141751_Chrome

Gongovci kada dobrovoljno zaprljaju naš medijski prostor odlaze u SDP. Nema što vrlo su istiniti… Šef GONG-a otišao u SDP. Na taj način pokazuju svoju objektivnost.

Zanimljivo da će sada Faktograf kojeg je osnovao upravo GONG moći uklanjati stranice tekstova drugih portala  na Facebooku koje oni ocijene netočnima. Znači staljinizam ulazi u zadnju fazu.

Uoči europskih parlamentarnih izbora u svibnju, Facebook je odlučio poduzeti nove korake u suzbijanju širenja dezinformacija na svojoj platformi. Facebook je u Europskoj uniji proširio mrežu suradnje s nezavisnim fact-checkerima, pripadnicima novinarskih organizacija specijaliziranih za provjeru činjenica i borbu protiv dezinformacija. Među novim partnerima Facebooka je i Faktograf.hr.

U suradnju između Facebooka i nezavisnih fact-checkera uključuje se pet novih medija u EU: Ellinika Hoaxes iz Grčke, FactCheckNI iz Sjeverne Irske, Observador iz Portugala, Patikrinta iz Litve te hrvatski Faktograf. Ove organizacije sudjelovat će u ocjenjivanju točnosti sadržaja koji se dijeli na Facebooku, drugim riječima otvoreno uklanjati sadržaje koji štete nekim političkim opcijama!

194

Očito je panika oko Plenkovića sve veća. Rejting strmoglavo pada prvo prosrpskom SDP-u i Pupovčevom HDZ-u.

bernardić

Facebook postaje mjesto kontrole mišljena!

Vrijeme je da narod izravno odlazi na stranice portala koji se ne boje državne cenzure.

Rat masonerije protiv istine ulazi u završnu fazu. Zabrane, progoni sve su veći, a vodeći mediji već godinama rade ogroman PR političarima koji su uništili našu zemlju…

Antife, europski pokret protiv kršćana pod kontrolom soroševaca panično mora uvesti cenzuru jer je razotkriven.

HOP