HOP

Antifa skoro dobio batine na Bleiburgu, policija dopušta komunističke simbole!

Srbofili iz RF koji su došli u Bleiburg podržati klanja Hrvata iz 1945. godine brzo su shvatili da su oni jedna mala skupina i nakupina srbojugoslavenskih govana kojima tu nije mjesto.

 

Ova skupina jugosrpskih govana došla je sa zastavom Jugoslavije na Bleiburg  da podsjeti Hrvate pod kojom zastvom su  ih klali, kao i u Vukovaru.

Napisala su ta govna srpskih slugu da su Hrvati bježali od te zastave 1945. godine ali su zaboravili da su Hrvati pobijedili tu zastavu i tu istu gamad 1995 godine i njihova je banda bježala na traktorima sa tom zastavom.

Jedan od tih klošara se žalio da su ga pljuvali ljudi oko Bujanca.

Policija je privela Danijela Majića iz Frankfurta, čovjeka koji je vodio kampanju protiv Šimunića, kao i protiv nastupanja Velimira Bujanca i Željka Glasnovića. Riječ je o, također, čovjeku zbog čijeg su djelovanja zabranjeni koncerti Marka Perkovića – Thompsona, a koji je s provokacijama nastavio na Bleiburškom polju.

Sad se bar malo oprao…
Okupljanje na Bleiburškom polju prošlo je bez i jednog incidenta od strane hrvatskih hodočasnika. Međutim, austrijska policija ipak je imala posla; priveli su ljevičarskog provokatora, izvjesnog Danijela Majića iz Frankfurta. Majić je vrijeđao i provocirao nekoliko starijih osoba, jednu gospođu s krunicom oko vrata i starijeg gospodina s hrvatskim barjakom. Kada je policija vidjela tu spodobu kako provocira hodočasnike, odmah su ga priveli”.

HOP