HOP

‘Živi stid’ se žali na ignoranciju medija koji su im davali 14%, a dobili su bijednih 5%!

Kampanju nam niste pratili, niste dolazi na konferencije, ne zaslužujete biti ovdje! Kako vi nama, tako mi vama, rekao je čelnik stranke Ivan Vilibor Sinčić.

Idemo redom…Sinčić se borio protiv ovrha i zato danas imamo užasan ovršni zakon. Borio se protiv dražbi i kupio je stan na dražbi. Genijalno. Borio se protiv Erste banke  i poslije digao kredit u toj banci. Znači klasična niškorist. Nema dana radnog staža, on, njegova žena,  Pernar i dobro žive od bud*la koje glasaju za taj oblik politike.

U svim anketama, naravno namještenima prije izbora Živi stid je dobivao od 10-14% na izborima. Tako se novačilo bud*le da glasaju za njih preko lažnih anketa. Na kraju je ispalo da vrijede bijednih 5%. Znači mediji su im pomagali, a ne odmagali. Suvereniste su  mediji lažirali, a Živi zid hvalili, kao jedinu opciju koja ulazi u parlament kao i SDP i HDZ. Oni tvrde da se protiv njih vodio informacijski rat, a svakodnevno su bili u mejnšit medijima. Ovi kao da su čitali Dobricu Ćosića.

Prema Sinčiću oni su žrtve medija, a zapravo su žrtve svoje gluposti.

Jedini patent po kojem su poznati u politici je iznošenje iz parlamenta. Sada će to raditi i u EU?  160 000 eura će dobivati za to ? Genijalno.  Narod voli cirkus više od kvalitete. Oni su slika našeg stanja nacije.

Jad i bijeda kao i vodeće stranke. Naslovna slika pokazuje bijedu intelekta šefice Palfi, glasa se za ovakve bud*le koje drže transparente na nivou emisije Tonkica-polonkica…

Živi zid je pročitana knjiga i sve manje mu se vjeruje jer je zapravo samo skretao pozornost sa gorućih tema cirkusom u Saboru.

Mali broj mandata dobio je kao i kradeze zbog očijukanja sa četnicima.

HOP