Branitelju podmeću tri puta nasilje u obitelji, a osuđivanoj glumici Ilin nikako da zakažu raspravu

0
2568

Policajka u postaji Gvozd je pokrenula postupak  za nasilje u obitelji godinu dana od događaja.

Isto tako ista policajka je 8 mjeseci od prijetnje silovanjem maloljetnoj djevojčici (8) pokrenula postupak, tražeći ponovne izjave roditelja djeteta (jer su se prve negdje zagubile?!), pa kada su roditelji izjavili da su složni sa izjavom od prije osam mjeseci, policajka Brajdićka i njen kolega pišu da roditelji nisu htjeli surađivati sa policijom!

 

Branitelj iz Gvozda tri puta je okvalificiran  kao monstrum, nasilik od istih osoba i u sva tri puta oslobođen. Lažne prijave za obiteljsko nasilje nikoga ne brinu.

inge-ilin

S druge strane osuđena nasilnica, partizanska glumica Inge Ilin, iako je već osuđena za nasilje prema unukama, a počinila je i novo nasilje prema kćeri, već mjesecima se izvlači od sudskog postupka, a sutkinja Barbir na prekršajnom sudu ne zakazivanjem rasprave mjesecima potiče daljnje divljanje ove ostarijele glumice. Štite li antife svoj kadar? Obranu nasilnice preuzela je kćer partijskog moćnika iz Juge, izvjesna Tomašićka. Oštećena osoba nije dobila poziv za sud na adresu stanovanja, gdje se nasilje dogodilo, već na adresu koja je bila prije dvije godine, što upućuje na prljave igre, jer je oštećena prijavljena uredno na adresi stanovanja. U prvom zakazivanju rasprave uopće nije dobila poziv.

Umjesto da država štiti od nasilja, svojim djelovanjem potiče novo nasilje. Zanimljivo da je Remetinec prepun muških nasilnika, na osnovu tek prijave žene, koja može biti i lažna, ali u slučaju učestalog nasilja ove glumice, nasilnica svojim ponašanjem uskraćuje dom nekim članovima obitelji mjesecima bez posljedica.

Zbog toga nema zaštite za njenu obitelj od te nasilnice, kao što nema niti zaštite za maloljetno dijete od 8 godina u prvom slučaju, ali se spremno progoni branitelj za izmišljeni incident star godinu dana.

Ako si antifa sve se čini da se umanji bezakonje, ako si branitelj i tri puta ćeš odgovarati za lažnu prijavu. Glumica je imala preko 30-tak ispada nasilja u obitelji, a čak 10 prijava policiji, samo par puta završila je na sudu….

 

HOP