HOP

Orban se divi Dodiku, čovjeku na čelu genocidne tvorevine, a naša tragikomična desnica divi se Orbanu!

“Mi poštujemo identitet Republike Srpske. Donijet ćemo akcioni plan koji će se odnositi i na politička i na ekonomska pitanja, kao i na suradnju u domeni obrazovanja i kulture sa Republikom Srpskom”, rekao je Orban. Taj stav je potpuno suprotan politici SAD-a i sličan je ruskoj politici prema BiH.

Orban je naglasio da želi da što prije počne suradnja Mađarske i Republike Srpske. Znači podupire srpsku zločinačku politiku. Kada se samo sjetimo koliko se ovog lika hvalilo u Bujici, a desničari su rezali žile na ovog lika koji je uz pomoć kradezea opljačkao Hrvatsku. Još jednom se pokazalo kuda nas vodi desničarenje u Hrvatskoj. Upravo u ralje srpske politike.

“Želim da počnemo tu suradnju i iz osobnih potreba, jer Vas, gospodine Dodik, poštujem lično. U Mađarskoj uživate ozbiljan respekt. Vi ste čovjek koji je spreman da se založi za svoju zajednicu. Кritike protiv Vas su priznanje i ništa drugo. U perspektivi vidim mnogo dodirnih točaka među nama”, istakao je Orban.

Dodik je naglasio da uvažava Orbana i Mađarsku sa kojom želi uspostavljanje suradnje.

“Hvala Vam na razumijevanju. Hvala Vam na pomoći Srpskoj zajednici u Mađarskoj.
U svemu ovome važan je i dobar odnos Mađarske i Srbije. Želimo Mađarskoj, na čelu sa Vama, napredak u svakom pogledu i radujem se našoj suradnji”, istakao je Dodik.

Ispred Orbanove rezidencije u Budimpešti  je priređen svečani doček u čast srpskog člana Predsjedništva BiH.

Posezanjem za Hrvatskom je počelo…Mađarska traži saveznika.

Imbecilna politika naše zemlje u BiH oslonila se na suradnju sa Dodikom i time mu dala potporu i legitimnost, a još tragikomičnija desnica predvođena Bujancem divi se ovom mađarskom slugi Putinu. Kreće li naša tragikomična desnica prema ruskim slugama? Toliko povika oko Bleiburga sa desnice, a s druge strane se klanjaju ruskim slugama, najvećim saveznicima Tita u pokoljima na Križnom putu.

Treba li reći da smo jedini bili protiv tog ruskog sluge kojeg smo razotkrili prije par godina, dok mu se klanjalo u Bujici i na desnim portalima, nazivalo legendom, pa evo vam sada legenda koja je opljačkala INA-u sa svojom i našom ekipom SDP-HDZ-a i druži se sa četnicima. Koja je razlika između HDZ-a i naše desnice?

HOP