HOP

Srpski ratni zločinac promijenio lokaciju posta kako bi prikrio da je bio u Karinu!

U Beogradu i danas bezbrižno živi Miroslav Mlinar, čovjek koji je oduvijek želio biti glumac, ali zbog nedostatka talenta to nikad nije postao. S njim je sve počelo. Mlinar je odglumio žrtvu napada nožem u mračnoj benkovačkoj uličici 19. svibnja 1990., što je izabranim zastupnicima SDS-a (Srpske demokratske stranke) bio povod za nedolazak na prvu, konstituirajuću sjednicu prvog demokratski izabranog Sabora u Hrvatskoj. Bio je to pravi početak pobune koja će završiti Olujom. Mlinar je pravomoćno osuđen za ratne zločine počinjene u Škabrnji. Hrvatska čeka njegovo izručenje dok Srbija čeka pristup Europskoj uniji. Ovo je samo jedan od primjera. Što se nas tiče, mi možemo čekati još pedeset godina. Popustiti ne smijemo!- piše pamflet Večernji list.

Reakcija je na naš tekst kako se ovaj spomenuti zločinac kupa na našem moru. On je napisao  u postu da se nalazi na lokaciji Karin.

Zanimljivo da nakon našeg teksta Mlinar mijenja lokaciju posta  iz Karin  u Beogradski Adu ciganliju.

Osuđeni srpski ratni zločinac na hrvatskom moru

Ali kako se vidi iz naslovnice glupan nije izbrisao komentare iz kojih se jasno vidi da je post pokrenut sa lokacijom Karin.

Četnici ne mogu prežaliti hrvatsko more.

Iz komentara se jasno vidi da se zločinac hvali da je bio na našem moru.

Branitelji iz Benkovca upozorili su našu vlast da je bio u Karinu. Radi li se ovdje o činjenici  brisanja lokacije i koordinacije sa doušnicima u našim službama? Jer se ne vidi razlog zašto bi mijenjao lokaciji kada je u Beogradi i ne može mu nitko ništa? Štiti li on zapravo propoust  naše vlasti?

 

HOP