Popuvčevi ‘prebijeni’ Srbi se slikaju sa srpskim ratnim zločincem i ‘siromasi’ odlaze u Srbiju na utakmice Zvezde!?

0
7963

Ja ću reći nekoliko riječi o klimi u kojoj je sve ovo moguće, kazao je Milorad Pupovac i ustvrdio da su podijelili okupljenim novinarima popis napada na pripadnike srpske nacionalne manjine koji su se dogodili u proteklih nekoliko mjeseci te je pročitao popis napada. Neke od onih koje je naveo su da su u Supetru pretučena grupa radnika gdje je motiv bio ‘gdje su Srbi’, kako je preminuo Radomir Petković, član SDSS-a kojeg je zatukao čovjek koji je optužen za ratne zločine.  – Možda nekome to nije dosta, ali nama je dosta!- kaže drug Milorad Pupovac …

Screenshot_20190822-230125_Veernji list

Kad bi Milorad imao 200 kamiona i bavio se transportom bilo bi više koristi od njega…nego ovako da huška Srbe na pobunu.

Kad spominje činjenicu da su Srbi dobili batine, a ne građani Hrvatske zapravo naglašava zašto su izolirani. Zbog njega. Upravo da bi se sakrilo tko su napadnuti.

Screenshot_20190822-230356_24sata

received_2749054041805694

Ali niti to nije istina. On podržava četnike, srpske ekstremiste  svu onu ološ koja je rušila državu. Ovi Srbi koji su dobili batine su ekstremisti, oblaće četničke majice i izazivaju Hrvate baš isto kao Pupovac i novi slobo,  novi Milošević.

 

Da dosta je te velikosrpske smrdije i njihovih odurnih medija. Dosta je Rkmana, Stanimirovića, Ćelapa, Vrge, Jovičića, četnika u policiji poput nekog Sokolovića , dosta je četničkih popova poput Malobababića, sve te terorističke ekipe koja izaziva Hrvate u Hrvatskoj, Srbi rade sranja na Kosovu, Crnoj Gori,  a srpska četnička crkva ne priznaje Makedonsku crkvu . Svuda su problem Srbi.

I takvu smrdiju od zemlje štiti britanska diplomacije.

HOP

Vezani članak

‘Mene Srbi mlate bez maski na licu, otvoreno, pa gdje su policija, vlada, Pupovac i Britansko veleposlanstvo da me zaštite?’