HOP

Ekskluzivno: Otkrivamo srpske fašističko-četničke klubove po svijetu, dok nas isti svijet proziva za pozdrav ZDS!

Zadivljeni tragikomičnim ponašanjem naše diplomacije potrudili smo se otkriti uz pomoć naših vrijednih branitelja gdje su rasprostranjene četničke organizacije u svijetu.

Kad već svakodnevno slušamo pupovčeva trabunjanja o ustašama, o kojima njegovi poslušnici pišu svakodnevno desetke tekstova u vodećim mejnšit medijima, da vidimo koliko to četničkih organizacija ima u svijetu, na koje naša diplomacija uopće ne reagira, zaokupljena svojim svađama tko je najgori diplomat u MVP-u.

Što misli relevantni povjesničar S. Lozo o Draži Mihailoviću?

Tko će mene optužiti za revizionizam i rehabilitaciju ustaša i NDH? Četnici koji su rehabilitirali jednog od najvećih europskih zločinaca Dražu Mihailovića i kojem dižu spomenike. Oni koji daju nazive ulica po Stevanu Moljeviću, jednom od najmonstruoznijih zločinaca Europe. Ili oni koji to ne vide, a mene bi vidjeli? A gdje su tek povijesne činjenice.-govori Lozo za Slobodnu Dalmaciju…

Imamo li mi diplomaciju u Australiji? Udrženje četnika im je pred nosom, a oni uopće ne reagiraju!

Osim što su dobrodošli u Australiju, slične klubove imaju četnici i u Engleskoj. Znači Englezi koji toliko napadaju Hrvatsku zbog pozdrava ZDS imaju u svojoj zemlji fašističke klubove koji veličaju zločinca Mihailovića. Prekrasno.  Niti na to ne reagira naša diplomacija.

Kanada glumi stup demokracije, nema kod njih fašizacije, ali zato postoje niti manje niti više nego srpske četničke folklorne grupe?  Ludo! Naš veleposlanik je negdje zalutao na Aljasci i trenutno traži na karti Kanadu, pa dok se on snađe u svojoj diplomatskoj karijeri  možda dođe smak svijeta.

 

Koliko nam je Merkelica popila živaca sa borbom protiv fašizma, a s druge strane tolerira srpski klub Beli orlovi. Pod tim imenom su srpski fašisti klali devedesetih. Slabo pamćenje ima Merkelica, a još kraće naša diplomacija.

Nije bolje niti u Francuskoj. Tamo postoji udruženje Ravna Gora.  Svi su  neke antife, ali srpski fašisti su oko njih.

Zaključak je jasan, ako se  ta četnička banda izborila za svoj prostor u tako moćnim zemljama, što nas čeka za par godina…uz ovako kilavu diplomaciju.

Jedno dijete kod nas od desetak godina nabrojilo je u zadaći vrste životinja. Među njima su i poznate životinje četnici…drago dijete gori su oni i od životinja i zvijeri.

No ipak treba reći da to dijete zna više o problemu četništva od naše trule diplomacije.

Igor Drenjančević

HOP