HOP

Srbin skinuo oznaku Crvenog križa sa privatnog vozila nakon našeg teksta!

Nakon našeg otkrića da  je šef Crvenog križa u Vrginmostu nalijepio na svoje privatno vozilo oznake crvenog križa i koristi svoje privatno vozilo za potrebe te ustanove dogodio se obrat! Sa vozila su uklonjene oznake Crvenog križa.

Zašto su uklonjene vjerojatno najbolje pokazuje naš tekst.  Zašto lokalna policija svo vrijeme nije reagirala?

SDSS-ov šef Crvenog krìža stavio na svoje vozilo oznaku Crvenog križa, zaposlio djevojku i svom zdravom vjećniku daje pomoć!

Ponavljamo tekst o još jednom skandalu SDSS-ovaca na koji ne reagira lokalna policija;

Ugroženo srpstvo najbolje se vidi u općini Gvozd. Sve je u njihovim rukama, kao da se radi o SAO Krajini.

Posao se dobiva u državnim institucijama većinom ako si član SDSS-a, njihov poslušnik ili nekakav doušnik.

Istražili smo jedan slučaj na koji su nam se požalili doseljeni Hrvati iz BiH jer se radi o vrlo bitnoj instituciji na tom području, Crvenom križu.

Ogromna većina  zaposlenih u ustanovi su ugroženi pupovčevi Srbi i Srpkinje. Na čelu ustanove je SDSS-ov pulen Mirko Vučinić.  Mirko je iz obitelji Vučinić koja drži lokalnu “kafanu” u koju dolaze srpski ekstremisti i poglavar ugroženih Srba koji mlate ostale Srbe , Milorad ugroženi etno biznismen Pupovac.

U poznatom četničkom leglu iz domovinskog rata  , Slavskom polju ova obitelj ima trgovinu, drugim riječima dobro su uglazbljeni u Vrginmostu.

Ono što smo primjetili neobično kod ovog šefa Crvenog križa je činjenica da  je svoje privatno vozilo gurno u Crveni križ i stavio je oznaku crvenog križa na vozilo…Narod toga kraja tvrdi da uzima 8 kn po kilometru “ustaških kuna” jer koristi svoje privatno vozilo za Crveni križ.

Ono što je sigurno je činjenica da se u vozilu voze “gajbe pive” kakve je Aca četnički vojvoda Vučić nosio Šešelju i Nikoloću , u ovom slučaju za kafić, te roba za trgovinu.

Da li se to sve se plaća iz Crvenig križa, da li  je on spojio ugodno s korisnim možemo pretpostaviti..?! Ima li tu sukoba interesa ugroženih Srba?

Od Cadya je  registracijska oznaka SK 716 FS , vozilo glasi na spomenutog šefa  Crvenog križa.

Drugo vozilo, Pasat , koje koristi Crveni križ  je stvarno registrirano na Crveni Križ i može se često naći u njegovom dvorištu. Od pasata su oznake SK 673 FM. To vozilo je po dokumentima prvo koristio Crveni križ u Topuskom, a sada koristi Crveni križ Gvozd.

Ono što je čudno u ovoj priči je svjedočenje građana Gvozda, koji tvrde da tu nešto gadno ne štima, jer navodno je  i ovaj Passat bio prije privatno vlasništvo navedene obitelji, a registracijske oznake su bile karlovačke. Isti svjedoci tvrde da se u Crvenom križu koristi i vozilo BMW, navodno od iste obitelji.Mi ga nismo zatekli u radu, ne znamo da li je netko SDSS-ovcima dojavio da dolazimo…

Vozila se koriste za obilazak starih i nemoćnih, dostavu potrebnih materijala za starije osobe i kontrolu djelatnica koje obilaze  starije stanovnike općine .

Stariji građani općine znaju da su nekad za Crveni križ korištena vozila Lada Niva  i terenac Toyota.

Kako smo doznali Mirkec je zaposlio i svoju djevojku u Crvenom križu, koja dolazi na posao iz Karlovca. Očito Gvozd nema tako kvalitetnih kadrova pa je jadan Mirkec zaposlio djevojku.

Mirkec brine i o strašno zapostavljenim vijećnicima SDSS-a. Tako ugroženi srpski vijećnik u općini Gvozd M. Malobabić, rođak popa N. Malobabića, bivšeg četnika i Simatovićevog vojnog šifranta iz rata, te bratić pomilovanog ratnog zločinca Đure Škaljca ( pomilovala ga Hrvatska za lopovluk, sudjelovanju u terorizmu da to drugi put bolje obavi) dobiva pomoć od Crvenog križa jer nema ženu. Malobabić je kupio novi auto, dobiva kao vijećnik oko 800 kuna, a Crveni križ mu je kao ugroženom Srbinu i SDSS-ovcu  dao za ispomoć u kući žensku osobu koja mu čisti i kuha! On je SDSS-ovac i kao takav je ugrožen jer nije oženjen…Pa kakva je to država u kojoj se popularni Beci ne može oženiti?

Zato mu Crveni križ šalje pomoć da ne bude ugrožen…

Pupovac po Sloveniji drobi kako su Srbi ponovno ugroženi baš kao što je u ratu olajavao Hrvate da su pokrstili 11 000 “srpske dece” ….evo njihove ugroženosti!

HOP