HOP

V. Kljajić:”Dijete drago, odakle tolika mržnja i toliki bijes u tvom pogledu? Pa i sama koristiš tehnologije koje, po tebi,truju planet!? “

U rujnu prošle godine Greta Thunberg iz Švedske odlučila je prosvjedovati ispred švedskog parlamenta kako bi natjerala političare da poduzmu mjere protiv klimatskih promjena. Tjednima je  u tišini sjedila na popločanom betonu ispred parlamenta u centru Stockholma, dijeleći letke na kojima piše: “Radim ovo jer vi odrasli uništavate moju budućnost”.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Ovo radim jer nitko drugi ništa ne poduzima. Želim da političari postave pitanje klime kao prioritet, da se usredotoče na klimu i pristupe joj kao kritičnom pitanju. Što propuštam? Što ću novo naučiti u školi? Činjenice više nisu važne. Političari ne slušaju znanstvenike, zašto da ja onda učim – kazala je tada.-piše oduševljeno 24 sata.

Ovo dijete nije punoljetno i nitko ne razmišlja u ovom mediju da svjetski mediji i politika koriste jedno dijete za političku borbu, cirkus, a jasno je da to dijete nema nikakvu stvarnu moć išta promijeniti.

Ovo je zapravo neviđeni skandal koji očito podržavaju i naši vodeći mediji!

Pogledajte ove komične naslove koje ni Pernar ne bi osmislio bolje…

Pozitivne promjene donijeti će jedno dijete kraj bankarskog  lobija koji organizira ratove po svijetu? Genijalna laž za bedake.

Ovog stričeka se više ništa ne pita?

Počelo su kružiti i ovakve slike na Facebooku o ovom slučaju, koliko su vjerodostojne ne znamo, ali je komično da se jednom djetetu klanja cijeli svijet kao kod nas famoznom spasitelju školstva Jokiću.

No po nama najbolju je opisala V. Kljajić;

“Dijete drago, odakle tolika mržnja i toliki bijes u tvom pogledu? Pa i sama koristiš tehnologije koje, po tebi,truju planet!? Ako je istina da imaš Aspergerov sindrom,onda si tragično izmanipulirana i onaj tko je to napravio bi trebao odgovarati.”

Upravo tako, gdje su sada preplaćene udruge za zaštitu djeteta?

HOP