HOP

Američko Ministarstvo Financija službeno objavilo akciju protiv Slobodana Tešića, Aleksandar Vučić nastavlja svakodnevni izvoz srpskog naoružanja teroristima

Republikanska stranka Srbije uputila alarmantni apel SAD-u i Europi da  zaustave zločinca Vučića u njegovoj akciji izvoza srpskog oružja međunarodnim teroristima diljem svijeta
Republikanska stranka Srbije je jedna od vrlo rijetkih,i istinskih i iskrenih pobornika ideja zapadne demokracije u Srbiji. Na njezinom čelu je gospodin Nikola Sandulović, naobrazbom priznati i ostvareni arhitekt svjetskog glasa, školovan u Parizu i sa obiteljskom tradicijom ideja republikanstva kroz nekoliko naraštaja u njegovoj dugoj lozi. On je ujedno i čovjek iznimno blizak Bijeloj kući u Washingtonu i administraciji američkoga predsjednika Donalda Trumpa. Zato njegovo dramatično obraćanje pismom na adresu svih bitnih političkih i medijskih čimbenika u Americi, Europi i općenito  cijelome anglosaksonskom svijetu, a u povodu Vučićeva nekontroliranoga izvoza srpskoga oružja međunarodnim teroristima ISIL-a, izvjesno još i pokreta Al Qaide i Islamske braće u zemljama Azije, poglavito Bloskog istoka, te Afrike ima posebnu težinu i veliki značaj, jer to može otvoriti oči zapadnjacima koji iz duboko iracionalnih razloga još uvijek toleriraju velika iživljavanja pomahnitaloga šizofreničnog, metastaziranog manijaka oboljelog od raka, pedera i narkomana Aleksandra Vučića i na međunarodnom planu. Zato pismo apela Nikole Sandulovića prenosimo u cijelosti:
OBAVJEŠTAVAM  SRPSKU  JAVNOST, UJEDINJENE NARODE I AMERIČKU ADMINISTRACIJU!
“Bez obzira na zabranu i sankcije koje je Američko Ministarstvo Financija službeno objavilo 9.12.2019. i provelo protiv Slobodana Tešića i njegovih suradnika, Aleksandar Vučić i dalje s istim ljudima nastavlja svakodnevni izvoz srpskog naoružanja u zemlje zahvaćene ratnim sukobima. Tražim od svjetskih organizacija za mir i kontrolu izvoza naoružanja, kao i od američke administracije da pothitno poduzmu određene korake i spriječe Aleksandra Vučića i njegovu kriminalnu organizaciju daljnjega naoružavanja militantnih i terorističkih organizacija po svijetu. Po dokumentima, iskazima i fotografijama Republikanska stranka Srbije ima pouzdane podatje da je Aleksandar Vučić u dogovoru s Turskom, Afganistanom, Nigerijom, Kamerunom i Saudijskom Arabijom sudjelovao i sudjeluje u destabilizaciji mira na Bliskom istoku i u Africi. Republikanska strana traži pomoć međunarodnih organizacija da svojim sudjelovanjem spriječe daljnje kriminalne aktivnosti šverca oružja Aleksandra Vučića i negovih ljudi, označenih u izvješću američkg ministarstva financija i time i time zaštite odgovornosti srpsku državu i njene građane od posljedica privatnog kriminala  Aleksandra Vučića. U tom smislu Vam dostavljam fotografije izvoza srpskog naoružanja sa beogradskog aerodroma, koje se i dalje svakodnevno nastavlja i obavlja. Fotografije u nastale tijekom mjeseca prosinca 2019. godine usprkos sankcijama koje je uvelo Ministarstvo financija Sjedinjenih Američkih Država.”
Ovo pismo dramatične sadržine i apela na prigovor svijesti čelnika Zapada a koji svi skupa i dalje dopuštaju iživljavanje balkanskom tiraninu Vučiću, predsjednik Republikanske stranke Srbije Nikola Sandulović poslao je na niz svjetski bitnih i uvaženih adresa institucionalnog značenja i međunarodne razine. Ostaje nam vidjeti hoće li sve to uroditi plodom i hoće li napokon Amerika i Europa stati na put i stati na rep poludjelom psihopatu Vučiću.
PIsmo lidera Republikanske stranke gospodina Nikole Sandulovića adresirano je s gore navedenim sadržajem na sljedeće adrese: Donald Trump, Ivanka Trump, Mike Pence, The White House, U.S. Department of State, U.S. Embassy Belgrade, United Nations in Serbia, United Nations, Republican Security Council House, Republicans Young, , Republican National Federation, Republikanska stranka – službena stranica, National Republican Congressional Commitee, Council of the European Union, European Union – EU, European Union at the UN – Geneva, European Union in the United States, Fox News, NBC News, News BBC, News na srpskom jeziku.
HOP