HOP

Trump natjerao Vučića da potpiše sporazum sa cionistima nevezan za Kosovo

Glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, usporedila je Vučića sa glumicom Sheron Stone iz “Sirovih strasti” ,kao ženu bez morala i ljubiteljicu novca.

Nama se čini da kao žena “ženi” radi lošu reklamu Catherine Tramell u tom filmu ,koja pokazuje fantastičnu inteligenciju i psihopatsko ponašanje, a Vučić je te sitni opančar psihopat koji jedino može biti zanimljim našim političkim čobanima.

Evo slike stratezi, tvrdite godinama da su spasioci Putin i Trump.

Ovaj prvi bar liči na predsjednika, ovaj drugi izgleda ko klasični njemacki histerik.

Povezuje ih ljubav Chabad Lubawicz.

Ovaj naturalizirani Nijemac voli sve ponižavati, pa je tako u magareću stolicu posjeo Vučića, posjest će on i naše klaune. Svi oni moraju služiti cionistima kao što to i on čini. Tako je eu slugan C. Bildt poznat kao veliki pobornik jednake krivnje  presretan što će Srbija svoje diplomatske urede otvoriti u Jeruzalemu.

A kod Trumpa je Vučić doveden zbog Kosova! Trump je predsjednik Izraela? Naravno da nije. On je sluga cionista.

Korona i prikrivanja problema  s 5g mrežom, cijepljenja, ćipiranja, zaprašivanja kredom , maske, sve su to ludosti iste ekipe, koja vas zastrašuje preko medija mjesecima. Cilj je stvoriti centralnu zemlju svijeta -Izrael?

 

Trump mjesecima nije u stanju smiriti kaos u zemlji, a za 5 minuta smiri Vučiča?!

Trump je protiv američkog stožera – FEMA, te cioniste Faucija, ali nikako da ih smjeni?! Ili je sve igra za bedake?

I uz sve on stiže jedino braniti izrael, u Siriji, ubiti iračkog generala, u zaljevu…baš čudno …. A tek tko su mu glavni savjetnici , cionisti i u što mu je upetljana kćer?

On liči na isključivog zaštitnika Izraela kojeg plaćaju Ameri, a slika sa Vučićem  je slika novog svjetskog poretka? Ne stiže spriječiti kaos u Americi, ali se ima vremena  baviti Izraelom i njegovim željama?

HOP