HOP

Rođaka M.L.Kinga Jr. tvrdi da na čelu pokreta Black Lives Matter su tri lezbejke koje mrze muškarce

Alveda King, nećakinja Martin Luther Kinga Jr. završila je  Saint Anselm College, Central Michigan University i kao obrazovana osoba suprostavila se iskorištavanje imena Black lives matter u ime navodne zaštite crnaca.

Black Lives Matter je decentralizirani politički i društveni pokret koji se zalaže za nenasilni građanski neposluh u znak protesta protiv incidenata policijske brutalnosti i svih rasno motiviranih nasilja nad crncima piše na Wikipediji.

Alveda King ne misli tako. U vrijeme M.L. Kinga okupljao se veliki broj ljudi zbog rasnih neujednačenosti. Bilo je i tada ekstrema koji su htjeli bacati molotljeve koktele  na policiju, ali većina ih je spriječila, danas BLM dobiva ogroman novac, okuplja tzv. antife, marksiste, a Alveda King tvrdi da su na čelu 3 lezbejke koje mrze muškarce i podržavaju odgoj djeteta bez muškarca.

Alveda King smatra da sustav treba biti jedanak prema svima, a ne samo prema crncima i tvrdi da ako netko tko radi u nekoj korporaciji za takav način pristupa  političkim problemima dobiva otkaz jer korporacije ne podržavaju takav odnos , već samo prema crncima , što naravno potiče rasne i etničke sukobe koji odgovaraju dubokoj državi.

 

HOP