HOP

Dr. Hotze tvrdi da stvarna cjepiva spriječavaju zarazu, a ‘svjestski faktografci’ tvrde da laže- cjepiva ne sprječavaju uvijek prijenos bolesti ! Čemu onda kovid putovnice?!

Predlažem komandujućem Stožera, ujedno i ministru ćudoređa, da prati slučajeve pobola i smrtnosti kod okupljenih bioterorista (bez maski, bez razmaka i u SMRTONOSNOM ZAGRLJAJU (!) i usporedi ga s pobolom i smrtnošću u općoj populaciji čudnovatih kljunaša (necijepljenih, cijepljenih, jednom ili dvije doze, Pfizer, Astrazeneka, štoveć) te podnese javnosti izvještaj!

 

Snimke bioterorista prvoćudorednik ima, a evo pozivam sve da se uključe u ovu epidemiološku studiju objavom zajedničkih fotografija!
Notabene, ovo sam pokušao izložiti i N1 televiziji ali su se dali u bijeg (svjedoci)…-

komentirao je skup protiv stožeraških mjera u Zagrebu dr. S. Sladoljev…

To tvrdi dr.Hotze da će se dogoditi nakon cjepiva, ako je cjepivo stvarno cjepivo. Ono će potaknuti tijelo na zaštitu. Svjetski lažograf čekeri tvrde da je to laž i ovako to opavdavaju;

Vaccines protect people from diseases, but don’t always prevent disease transmission; research ongoing to determine if COVID-19 vaccines stop i,

…ali ne sprječavaju uvijek prijenos bolesti; istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdilo zaustavljaju li cjepiva COVID-19 prijenos.

Svako imalo inteligentan se pita na osnovu ove njihove provale čemu je svrha kovid putovnica, ako je ovo njihova “obrana teze u ovom slučaju”?

Pazite kretensko – manipulatorsku tezu kojom ovim čekeri pokrivaju definiciju cjepiva?! Istraživanja su u tijeku da se provjeri da li uopće cjepivo pomaže, a politika ih uvjetuje?

A vas ne puštaju u zrakoplov u nekim zemljama ako niste cijepljeni? Imamo li posla sa novinarsko -znanstvenim luđacima?

HOP